32.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Η Μεγάλη Πέμπτη του Πάνου Καμμένου: Στο “σφυρί” το Μέγαρο της οικογένειας στη Συγγρού. Δύσκολες ώρες για Τσιάρτα και όμιλο Κουρή

Αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του πλειστηριασμού βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, που κινδυνεύει να χάσει ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Η εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολη επίσης τόσο για τον Βασίλη Τσιάρτα όσο και για τον όμιλο Κουρή, καθώς πλησιάζει και γι΄αυτούς το ηλεκτρονικό σφυρί.

Η Μεγάλη Πέμπτη του Πάνου Καμμένου είναι η 18η Ιανουαρίου όπου αναμένεται να χτυπήσει το σφυρί για τμήμα από το μέγαρο της οικογένειας επί της λεωφόρου Συγγρού και ειδικότερα για εννέα οριζόντιες ιδιοκτησίες του πρώτου ορόφου.

Οι τιμές εκκίνησης γι’ αυτές τις οριζόντιες ιδιοκτησίες, η καθεμία εκ των οποίων θα εκπλειστηριαστεί ξεχωριστά, ξεκινούν από τις 98 χιλ. και φτάνουν τις 178 χιλ. ευρώ, με τη συνολική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στο 1,234 εκατ. ευρώ.

Τα ακίνητα αυτά βρίσκονται στη θέση “Μολυβά” ή “Άγιος Σώστης” της Καλλιθέας Αττικής, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου του Δήμου Καλλιθέας, και επί της διασταυρώσεως της Λεωφόρου Συγγρού, επί της οποίας φέρει σήμερα τον αριθμό 196 (πρώην 206) και της οδού Χαροκόπου, επί της οποίας φέρει τον αριθμό 2. Επισπεύδουσα είναι η doValue Greece.

Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα "φωτιά" με Π. Καμμένο, Β. Τσιάρτα και Όμιλο Κουρή

Βασίλης Τσιάρτας 

Στο στόχαστρο του ηλεκτρονικού σφυριού αναμένεται να βρεθεί εκ νέου και η πολυτελής κατοικία του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι. Η περιπέτεια των πλειστηριασμών για τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή ξεκίνησε το 2018, όταν το συγκεκριμένο ακίνητο βρέθηκε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα και έκτοτε έχουν γίνει άλλες δύο προσπάθειες για την εκποίησή του, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, υπήρξαν δύο άγονοι πλειστηριασμοί τον Δεκέμβριο του 2018 και τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ ο τελευταίος, που είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2022, ανεστάλη.
Ο νέος πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 κι έχει επισπεύδουσα τη Cepal. Αξιοσημείωτο είναι ότι η τιμή πρώτης προσφοράς έχει αυξηθεί στο 1,815 εκατ. ευρώ, από 1,06 εκατ. ευρώ στους προηγούμενους πλειστηριασμούς. Το σφυρί αφορά συγκεκριμένα μια διώροφη κατοικία με πισίνα στην περιοχή της Καλογρέζας.

cvbcvb

Ο Βασίλης Τσάρτας θωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, με καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του “Euro 2004” από την Εθνική Ελλάδας. Τον Ιανουάριο του 2023 ανακοινώθηκε ως υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές με τον συνδυασμό Εθνική Δημιουργία.

Όμιλος Κουρή

Στην δίνη των πλειστηριασμών παραμένει και ο Όμιλος Κουρή, καθώς για τις 18 Ιανουαρίου 2024 έχουν προγραμματιστεί εις βάρος του δύο πλειστηριασμοί, με επισπεύδουσα τη Special Financial Solutions. Ο πρώτος πλειστηριασμός αφορά στις εγκαταστάσεις της Πρες-Ελλάς Ελληνική Εκδοτική και Τυπογραφική στον Ταύρο, που στο παρελθόν αποτελούσαν τη ναυαρχίδα των εκδοτικών και τηλεοπτικών εγχειρημάτων του Γιώργου Κουρή, μεταξύ των οποίων, η εφημερίδα “Αυριανή” και το “Κανάλι 29”. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 1,635 εκατ. ευρώ.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός στρέφεται κατά της “Εκδοτικές Επιχειρήσεις Νίκη” και αφορά κτίριο που βρίσκεται επίσης στον Ταύρο, στην Δήμητρος 31. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει τεθεί στα 1,115 εκατ. ευρώ.

Tα δύο ακίνητα έχουν βρεθεί ξανά στο παρελθόν στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ωστόσο, δεν είχαν βρεθεί ενδιαφερόμενοι.

cvdf

Ες βάρος της Πρες-Ελλάς έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει εκ νέου το σφυρί και για μια έκταση στην περιοχή της Παλλήνης. Η τιμή πρώτης προσφοράς γι’ αυτό το ακίνητο έχει “ψαλιδιστεί” λόγω των προηγούμενων άγονων πλειστηριασμών, στο ποσό των 935 χιλ. ευρώ, ενώ ο πλειστηριασμός -εάν δεν υπάρξει κάποια προσπάθεια αναστολής της διαδικασίας- έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιουνίου 2024. Πρόκειται για γεωτεμάχιο συνολικής εκτάσεως 8.780,00 τ.μ., το οποίο προέρχεται από την συνένωση τριών όμορων οικοπέδων που βρίσκονται στη θέση “Πουμπανθι” στην Ανθούσα του δήμου Παλλήνης. Εντός αυτού δεν υπάρχει κανένα κτίσμα.

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE