24.4 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Σάλος για 71χρόνο ντράμερ των Πυξ Λαξ που αποπλάνησε 6χρόνη παιδούλα

Η άτυχη παιδούλα έπεσε θύμα του Γιώργου Γιαννόπουλου, ντράμερ των Πυξ Λαξ, το Φθινόπωρο του 2011. Το κοριτσάκι τότε ήταν μόλις 6 ετών. Ο εφιάλτης εκτυλίχθηκε σε παραθεριστικό μέρος της Ανατολικής Αττικής, όπου η οικογένεια διατηρεί εξοχική κατοικία και συνήθιζε να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα. Λίγα μέτρα παρακάτω έμενε και ο γνωστός ντράμερ. Οι ανυποψίαστες οικογένειες  άφηναν τα παιδάκια τους να παίζουν έξω από το σπίτι του και αυτός τα αποπλανούσε. Ήταν υπεράνω κάθε υποψίας λόγω της αναγνωσιμότητάς του και του ότι είναι πατέρας δύο κοριτσιών.

Οι υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ,προκλήθηκαν στην μητέρα του κοριτσιού, τον Μάιο του 2013, όταν παρατήρησε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε ανάμεσα στον ντράμερ και ένα άλλο παιδάκι. Η μητέρα σοκαρισμένη προσπάθησε να καταλάβει αν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και στο κοριτσάκι της. Το κοριτσάκι ντροπιασμένο αποκάλυψε ότι  «κάθε φορά που πήγαινε στο σπίτι του» του έβαζε παιδικές ταινίες και βιντεοκλίπ, και όσο αυτό παρακολουθούσε εκείνος «της έπιανε το πιπί και τον πωπό, και κουνούσε τα δάχτυλά του», ενώ άλλες φορές «της έπιανε το χέρι και το έβαζε στο πιπί του για να το χαϊδέψει», ενώ χάιδευε με τα χέρια του το στήθος της.

ντράμερ Πυξ Λαξ

Οι γονείς έπραξαν ταχύτατα και λίγες μέρες αργότερα απευθυνθήκαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ. Εκεί εξετάστηκε από εξειδικευμένη πραγματογνώμονα αξιωματικό, ελέγχθηκε η αντιληπτική της ικανότητα και η ανήλικη κατέθεσε τι της συνέβαινε. Η τελευταία φορά που ασέλγησε πάνω της, όπως ανέφερε στην αξιωματικό, ήταν μια μέρα πριν της απαγορεύσει η μητέρα της να ξαναπάει σπίτι του.  

Το 2013 ήταν η αρχή του μακροχρόνιου αγώνα των γονιών, αφού παρά την εμπεριστατωμένη εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του κατηγορουμένου, που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2017, βγήκε απαλλακτικό βούλευμα, το οποίο έβρισκε ανεπαρκείς τις ενδείξεις για όσα είχαν καταγγελθεί. Ο  εισαγγελέας Εφετών όμως , αξιολογώντας ως ελλειμματικό το βούλευμα αυτό, επεσήμανε τα σφάλματά του και άσκησε έφεση, ο μουσικός παραπέμφθηκε εκ νέου το 2017.

Η υπερασπιστική γραμμή του Γιώργου Γιαννόπουλο ήταν να βγάλει το παιδί «τρελό», καταθλιπτικό και χειριστικό. Υποστήριξε ότι κάπου αλλού θα τα έχει δει αυτά για τα οποία κατηγορεί τον ίδιο.

Στην πρωτοβάθμια δίκη ενώπιον του ΜΟΔ Αθηνών, τον Απρίλιο του 2019, ο κατηγορούμενος κρίθηκε κατά πλειοψηφία 5-2 ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά. Ο κατηγορούμενος όμως άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο Α.Τ. της κατοικίας του δύο φορές τον μήνα.

Η μητέρα της μικρής, μίλησε στην «Espresso» και ζητά δικαίωση: «Σήμερα, η κόρη μου είναι 16,5 ετών και το τραύμα που της επέφερε ο κατηγορούμενος με την παράνομη πράξη του, την οποία τελούσε για καιρό, το φέρει ακόμη και σήμερα. Της προκάλεσε σε μια ευαίσθητη ηλικία μοιραία σύγχυση για το τι είναι επιτρεπτό και τι όχι, σύγχυση για το πότε ένας ενήλικος δείχνει άδολη τρυφερότητα και πότε αρρωστημένη σεξουαλικότητα, πότε γίνεται κάτι “για παιχνίδι” και πότε συνιστά σεξουαλική παραβίαση. Ενώ είναι άριστη μαθήτρια και συγκροτημένη έφηβος, αντιμετωπίζει δυσκολίες να εμπιστευθεί το άλλο φύλο και αδυνατεί να κατανοήσει πώς, ενώ αυτό που της έκανε ο δράστης τιμωρείται από τον νόμο, αυτός είναι ελεύθερος. Λαμβάνει ακόμη και σήμερα ψυχολογική υποστήριξη. Εχει τόσο εμένα όσο και τον πατέρα της και τον αδελφό της στο πλευρό της. Πιστεύουμε ότι και αυτή τη φορά, όπως και στον πρώτο βαθμό, η αλήθεια θα λάμψει».

Η σημερινή δίκη αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τις 11 Απριλίου λόγω προβλήματος υγείας παράγοντα.

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE