21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Lady Gaga Μίσος, ίντριγκες, φιλοδοξίες, εκδίκηση στον Οίκος των Gucci

Μίσος, ίντριγκες, φιλοδοξίες, εκδίκηση και τελικά ένας φόνος, στην πολυαναμενόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «Ο Οίκος των Gucci», η οποία θα προβάλλεται από σήμερα στους κινηματογράφους. Η Lagy Gaga, σε ένα καθοριστικό ρόλο σταθμό της Patricia Gucci, που της επιτρέπει να φλερτάρει ανοιχτά με το πολυπόθητο Όσκαρ, έχοντας μάλιστα πολλές πιθανότητες.

Ο οίκος των Gucci (The House of Gucci)
Sneak Preview: Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία της δυναστείας των Gucci. Με χρονικό διάστημα της τάξεως των τριών δεκαετιών, αφηγείται τι ακριβώς γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας Gucci. Πίσω από τη λάμψη και το glamorous υπήρχαν άνθρωποι που θα έκαναν τα πάντα για να διατηρήσουν το όνομα και την εξουσία τους.
Ο Ρίντλει Σκοτ επανέρχεται για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια χρονιά, με μια ακόμα υπερπαραγωγή. Μας παραθέτει μια βιογραφική ταινία που έχει να κάνει με τον πασίγνωστο οίκο μόδας Gucci με επίκεντρο μια φιλόδοξη γυναίκα που ονομάστηκε “μαύρη χήρα”. Μήπως όμως ήταν απλά μια γυναίκα σε απόγνωση;

True Story
Η ταινία είναι βασισμένη στον ομόνυμο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν, “Ο Οίκος Gucci” – The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed. Η απαρχή της ιστορίας έρχεται από τη δεκαετία του ’70. Τότε ήταν και που ξεκίνησε η εδραίωση του μεγάλου οίκου μόδας, που το όνομά του είναι εφάμιλλο του στυλ και της απαράμιλλης ποιότητας, ακόμα και μέχρι σήμερα. Ως κορμός της πλοκής, είναι οι δραστηριότητες των κύριων μελών της οικογένειας. Ξεκινώντας από τους κληρονόμους που ηγούνταν της επιχείρησης τότε, τον συντηρήτικο Ροντόλφο και τον πιο φιλόδοξο αδελφό του Άλντο.

Ο τελευταίος έχει τη διαθέση να διατηρήσει τον έλεγχο της επιχείρησης, με κάθε κόστος. Δεν είναι διατεθιμένος σε καμία περίπτωση να παραχωρήσει τη διαχείρηση στον γιο του Πάολο, καθώς δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη.
Από την άλλη ο Μαουρίτσιο, ο γιος του Ροντόλφο δεν θέλει καθόλου να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση, αλλά να ασχοληθεί με τη νομική. Όλο αυτό όμως αλλάζει όταν ερωτεύεται και παντρεύεται τη φιλόδοξη Πατρίτσια, η οποία τον πείθει ότι είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει τα ηνεία.
Έρωτας, πάθη, δολοπλοκίες, εκδίκηση, συνθέτουν ένα σκηνικό με τεράστιο ενδιαφέρον. Αποκορύφωμα αυτού τον φόνο του Μαουρίτσιο από την Πατρίτσια. Τη λεγόμενη “μαύρη χήρα”. Μια γυναίκα με έντονο ταπεραμέντο, η οποία σχεδίασε με περίσση προσοχή και επίβλεψη τον φόνο του άντρα της, προκειμένου να τον εκδικηθεί όταν την εγκατέλειψε για την ερωμένη του.
Ο Ρίντλει Σκοτ, δίνει ρεσιτάλ σκηνοθεσίας, χρησιμοποιώντας την αφρόκρεμα του διεθνούς Jet Set ηθοποιών. Σε συνδυασμό με το glamorous που προσφέρει ο χώρος της μόδας, των χρημάτων και της εξουσίας και με τη βοήθεια εξαπραγματικών σκηνικών, συνθέτουν μια ταινία εφάμιλλη του ονόματος που πρεσβεύει.
Η Lady Gaga, έχει τον αέρα των Ιταλίδων πρωταγωνιστριών της Χρυσής Εποχής, διεκδικώντας δικαίως το Όσκαρ για ακόμη μια φορά. Με τη βασταγερή παρουσία του Ανταμ Ντράιβερ και με έναν Τζάρεντ Λέτο, που είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις, με τον πάντα αριστοκρατικό Τζέρεμι Άιρονς και έναν Αλ Πατσίνο, λίγο φειδωλό, το cast της ταινίας, μόνο υπέροχες στιγμές μπορεί να προσφέρει.

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE