25.8 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Επικίνδυνες ανακοινώσεις Μαρινάκη – Σαββίδη για τον διαιτητή του κυριακάτικου αγώνα, προκαλούν πόλεμο.

Πόλεμος αννκοινώσεων, που προκαλεί επικίνδυνο κλίμα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Βαγγέλη Μαρινάκη και την οικογένεια Σαββίδη, για τον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή στο κυριακάτικο κρίσιμο ντέρμπυ στην Τούμπα, αναμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Παράγοντες του ποδοφαίου έλαγα, οτι τέτοιου ύφους και χαρακτηρισμών ανακοινώσεις, καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, και εντείνουν την Βία στα γήπεδα

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είναι η δέυτερη για το θέμα, και αφορά τον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.αναφέρεται:

Ολόκληρη η ανακοίνωση: του Ολυμπιακού

“Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός «παραγγελία» όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ

Ο «δικέφαλος του βορρά» αντέδρασε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού,  λέγοντας πως η συλλογιστική που ακολουθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι χυδαία. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Για να τελειώνουμε: χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους», ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!Ο ορισμός του Κρούζλιακ και η πρώτη ανακοίνωση του Ολυμπιακού
Όλα ξεκίνησαν με τον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή Κρούζλιακ στο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα.

Η Πρώτη ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός λίγο μετά τη γνωστοποίηση του ονόματος τού διαιτητή στο ματς με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε:

«Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβάν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν άμεσα να τον αντικαταστήσουν άμεσα!
Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου. Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό».

Η απάντηση του ΠΑΟΚ στην πρώτη ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ απάντησε με νέα ανακοίνωση σε εκείνη του Ολυμπιακού, που άφησε υπαινιγμούς για πιθανό επηρεασμό του διαιτητή Κρούζλιακ από τον πρώην αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ.

Η ανακοίνωση απάντηση του ΠΑΟΚ:

«Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλατενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε. Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του»

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE