17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Πολάκης: «Φωτιά» στην κούρσα της διαδοχής με ευθεία επίθεση στην Αχτσιόγλου -Εντονο παρασκήνιο

«Φωτιά» στην κούρσα της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο Παύλος Πολάκης με ευθεία επίθεση στην Έφη Αχτσιόγλου.

Μπορεί να αντέδρασε με μια ημέρα καθυστέρηση από την συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου σε περιφερειακό κανάλι της Αττικής, ωστόσο ο Παύλος Πολάκης κατάφερε να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο

Ό,τι δεν συνέβη στον ένα σχεδόν μήνα καυτών διεργασιών μετά την παραίτηση Τσίπρα στο εσωτερικό του κόμματος κινδυνεύει να το πυροδοτήσει η ανάρτηση του βουλευτή Χανίων με αφορμή την απάντηση της κας Αχτσιόγλου για τη σχέση που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους.

 

Η ανάρτηση Πολάκη άναψε «φωτιές» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – απαράδεκτη λένε στελέχη

«Να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μην μας αδικούν»!!!! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;», έγραψε ο κ. Πολάκης μεταφέροντας τη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου σε περιφερειακό κανάλι της Αττικής.

Στελέχη του κόμματος χαρακτήριζαν απαράδεκτη την ανάρτηση Πολάκη, ενώ και στην Κουμουνδούρου δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για το ότι η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει πρωτίστως ότι μπορεί να λειτουργήσει ως κόμμα ακόμη και χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που μίλησαν για εσκεμμένη παραποίηση και των λεγομένων της, αλλά και του νοήματος της απάντησης της κας Αχτσιόγλου στην ερώτηση για τη σχέση που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους.

 

Παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ

Κι αυτό την ώρα που μεσαία και χαμηλότερα στελέχη τα τελευταία 24ωρα γίνονται αποδέκτες ενός έντονου παρασκηνίου μέσα στο οποίο δημιουργείται κλίμα σε βάρος της κας Αχτσιόγλου.

Τη συζήτηση αυτή άνοιξε και ο δραστήριος τελευταία στα social media, Νίκος Καρανίκας γράφοντας στον τοίχο του «Συντρόφια μου καλά και αγαπημένα κανένας συστημικός καναλάρχης ΜΜΕτζής δεν μπορεί να επιβάλει ή να χειραγωγήσει την Εφη, τον Νίκο, τον Ευκλείδη και τον Στέφανο…».

Τη σκυτάλη δημόσια πήρε και η πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η οποία υπερασπίστηκε την Έφη Αχτσιόγλου χρεώνοντας στον Παύλο Πολάκη ουσιαστικά ρόλο νεροκουβαλητή στους κύκλους που θέλουν να συντηρήσουν τη συζήτηση αυτή.

«Εδώ και μέρες γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια από συγκεκριμένους και γνωστούς κύκλους να πειστούμε ότι η Εφη Αχτσιόγλου είναι μια συστημική υποψήφια και έχει δήθεν τη στήριξη της διαπλοκής. Σε αυτή την προσπάθεια ενέταξε τον εαυτό του σήμερα με την ανάρτηση του και ο Παύλος Πολάκης».

Και ενώ πολλοί πήραν το μέρος του Παύλου Πολάκη όταν δεχόταν τα βέλη του διευθυντή της Αυγής για τα περι υποψηφιοτήτων που κατεβαίνουν με όρους life style χρεώνοντάς του σεξιστική αντιμετώπιση ακριβώς γιατί στην κούρσα υπάρχει και μια γυναίκα, σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ αυστηροί με τον κ. Πολάκη όχι μόνο για τη λάθος ανάγνωση των όσων είπε η κα Αχτσιόγλου αλλά εν μέρει και για την επιστροφή του στο γνωστό ύφος γραφής.

«Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση: Θα συνεχίσω να «αδικώ»……αυτούς τους «δημοσιογράφους» και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που υπηρετούν! Γιατί αλλιώς αυτή η χώρα ούτε θα ξεβρωμίσει, ούτε θα φτιάξει! ….ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ…..». έγραψε στον τοίχο του στο facebook.

Τη συζήτηση περί συστημικού υποψηφίου φούντωσε και η πρώτη μέτρηση στο «Βήμα» της Κυριακής για κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Αχτσιόγλου όχι απλά θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί σύμφωνα με τη metron analisys , αλλά φαίνεται να εξασφαλίζει μια άνετη πλειοψηφία .

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE