22.5 C
Athens
Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Madonna: Κακή αισθητική η κακός πλαστικός χειρουργός της άλλαξε το πρόσωπο?

Αν και όλοι περιμέναμε την εμφάνιση της Madonna στα Grammy αυτό που είδαμε μας τρόμαξε μας ξάφνιασε.

Η βασίλισσα άλλαξα μεταμορφώθηκε σε κάτι άλλο και όλοι έμειναν παγωμένοι από την απόκοσμη εμφάνισης της. Όλοι είδαν παρατήρησαν το βίντεο τις φωτογραφίες ξανά και ξανά και είχαν την απορία είναι δεν είναι? Τι συμβαίνει πως πρήστηκε έτσι το πρόσωπο της . Φταίει μήπως μια θεραπεία με κορτιζόνη, η μήπως ο πλαστικός το παράκανε με τα botox και τα filers ?

Ένα σφίξιμο στο στομάχι όλων για ένα άνθρωπο που σημάδεψε μια εποχή και έφερε την ανατροπή στην βιομηχανία της μουσικής με αυτή την εμφάνιση καταρράκωσε την φήμη της ως χαμαιλέοντας που ήξερε να προηγείται και να ανοίγει νέους δρόμους.

Η ίδια όμως απάντησε σε όλα τα σχόλια με τον δικό της αιρετικό τρόπο:

 

Υποκλιθείτε σκύλες

έγραψε η Μαντόνα στην ανάρτησή της και συνέχισε

Ήθελα να απονείμω το τελευταίο βραβείο που ήταν το άλμπουμ της χρονιάς, αλλά θεώρησα πιο σημαντικό να παρουσιάσω την πρώτη τρανς γυναίκα που εμφανίζεται στα Grammy-μια στιγμή που έγραψε ιστορία! Και επιπλέον κέρδισε ένα Grammy.

Αντί να επικεντρωθούν σε αυτά που είπα στην ομιλία μου πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου που τραβήχτηκαν με μια κάμερα με τηλεφακό από έναν φωτογράφο του Τύπου που θα παραμόρφωναν το πρόσωπο οποιουδήποτε. Για άλλη μια φορά δέχτηκα επίθεση για την ηλικία μου. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά τα 45 και αισθάνεται την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσουν αυτές να είναι ισχυρογνώμων, εργατικές και περιπετειώδεις.

Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι μια δοκιμασία και χαίρομαι που ανοίγω τον δρόμο ώστε όλες οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω μου να τον διαβούν ευκολότερα τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τα λόγια της Beyonce “Δεν θα μου τσακίσεις την ψυχή”. Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς. Θα διευρύνω τους ορίζοντές μου, θα αντιστέκομαι στην πατριαρχία και κυρίως θα απολαμβάνω τη ζωή μου.

Υποκλιθείτε σκύλες

έγραψε η Μαντόνα στην ανάρτησή της

Πολλοί θα πουν μα έτσι επιβλήθηκε η Madona με ανατρεπτικές εμφανίσεις, και όχι με την φωνή της η τα υπέροχα τραγούδια της. Ίσως αλλά το νέο project δεν της βγήκε δεν της έκατσε στράβωσε. Ισως στράβωσε ο πλαστικός χειρουργός της , η το γάλα γαιδούρας ως μια άλλη Κλεοπαντρα , ήταν ληγμένο αυτό που έχει σημασία ότι ίσως μια πραγματική βασίλισσα δεν έχει ανάγκη από botox αλλά σεβασμό από την ίδια στην πορεία της και στο έργο της .

Bye Bye Madonna rest in peace .

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE