22.5 C
Athens
Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Η 24χρονη Σεξεργάτρια. Η προσωπική ιστορία μιας τραπεζικής υπαλλήλου που εγκατέλειψε τη δουλειά της στην τράπεζα για να γίνει σεξεργάτρια.

“Η νέα μου καριέρα με ξετρέλανε και δεν μπορούσα να φανταστώ να περάσω άλλη μια μέρα κάτω από τον λευκό φωτισμό του γραφείου, διερωτώμενη τι θα έκανα αν είχα περισσότερο έλεγχο του χρόνου μου”.

Η προσωπική ιστορία μιας 24χρονης, που ονομάζεται σεξεργάτρια ξεφεύγει απο τα καθιερωμένα, Να πως  περιγράφει τη νέα της  καριέρα…

Πριν από τέσσερα χρόνια περίπου άφησα μια άνετη καριέρα στον χώρο των οικονομικών με ένα ωράριο 9-5, για να γίνω σεξεργάτρια.

Πέρασα έναν Μήνα Βγαίνοντας με Sugar Mamas και δεν θα το Ξανακάνω Ποτέ

Τότε δούλευα ήδη έξι χρόνια στον χώρο των οικονομικών, στον τομέα banking και στη διαχείριση χαρτοφυλακίων.

Υπήρχαν στοιχεία που μου άρεσαν πάρα πολύ, ιδίως οι επαγγελματικές σχέσεις που ανέπτυσσα με τους πελάτες μου. Είχα την τύχη να δουλέψω για εταιρείες που έδιναν σημασία στην εξυπηρέτηση πελατών κι έτσι αποκτούσα στενή σχέση μαζί τους.

Όμως κάτι έλειπε. Ενώ ήθελα οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια, ήθελα επίσης χώρο για την προσωπική μου εξέλιξη, τη δημιουργική μου έκφραση και τη φροντίδα μου. Ήμουν 20, στην αρχή της καριέρας μου και δεν φαινόταν να γίνονται και τα δύο.

Αν ήθελα να προχωρήσω επαγγελματικά δεν θα είχα χώρο για προσωπική ζωή.

Δεν μπορούσα να οργανώσω ταξίδια, να κάνω μαθήματα ισπανικών, να βελτιώσω την υγεία και τη φυσική μου κατάσταση και να γίνω αστέρι στο χρηματιστήριο. Μετά βίας προλάβαινα να πλύνω τα ρούχα μου.

Πολλές μέρες στο γραφείο ονειρευόμουν πώς θα ήταν να έχω ένα απόγευμα Τρίτης ελεύθερο. Πώς θα ήταν να πηγαίνω μια χαλαρή βόλτα τα σκυλιά μου χωρίς να βιάζομαι.

Η βαβούρα της Bay Street κυριαρχούσε στην εβδομάδα μου και όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί μου, συχνά έμενα ξύπνια ως αργά ή αναλάμβανα περισσότερα project απ’ όσα μπορούσα, ώστε να πάρω προαγωγή.

Τυχαία ανακάλυψα τον χώρο της συντροφικότητας. Ένα βράδυ πέτυχα μια ταινία που λεγόταν Sugar Babies. Ήταν μια ιστορία για τις περιπέτειας μια φοιτήτριας στον κόσμο του sugar dating. Αν και η οπτική ήταν στερεοτυπικά αρνητική, βρήκα την ιδέα συναρπαστική και αποφάσισα να το ψάξω. Στο Ίντερνετ ανακάλυψα τον κόσμο των sugar babies, των συνοδών και της συντροφικότητας. Φαινόταν συναρπαστικό και κάπως τολμηρό. Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο στο Τορόντο.

Αποφάσισα να δοκιμάσω και να πειραματιστώ στο sugar dating αρχικά. Τo sugar dating ή sugaring είναι μια μορφή σεξεργασίας κατά την οποία το sugar baby και ο sugar daddy συναντιούνται τακτικά. Γνωρίζονται μέσω ανάλογων website, όπως στις κανονικές γνωριμίες και κάνουν μια κοινή συμφωνία για χρόνο και χρήμα.

Δούλευα ως Φωτογράφος Γάμων και Μόδας – Έγινα Sugar Baby

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει έλεγχος και όρια. Έτσι αποφάσισα να γίνω συνοδός, όπου οι ώρες είναι πιο φιξ και τα χρήματα πιο ξεκάθαρα στο μυαλό μου.

Μετά από μόλις τέσσερις εβδομάδες, παραιτήθηκα από τη δουλειά μου. Η νέα μου καριέρα με ξετρέλανε και δεν μπορούσα να φανταστώ να περάσω άλλη μια μέρα κάτω από τον λευκό φωτισμό του γραφείου, διερωτώμενη τι θα έκανα αν είχα περισσότερο έλεγχο του χρόνου μου.

Ανακάλυψα ότι η το μοντέλο σχέσεων που μου άρεσε τόσο πολύ στην οικονομία είναι ο πυρήνας της σεξεργασίας, αλλά σε πολύ πιο βαθύ επίπεδο.

Οι σεξεργάστριες είναι οι χαμαιλέοντες της συναισθηματικής εργασίας. Δουλειά μας είναι να παίρνουμε αγχωμένα κι ευάλωτα άτομα και να τους χαλαρώνουμε, να τους κάνουμε να νιώθουν άνετα. Προσφέρουμε φιλία, στήριξη και αγάπη σε μια κοινωνία που δουλεύει πολύ, είναι κουρασμένη και έχει ανάγκη την τρυφερότητα.

Οι σεξεργάτριες, επίσης, είναι κανονικές επιχειρηματίες. Πολλές δεξιότητες που απέκτησα στις σπουδές μου και στη δουλειά μου, μεταφέρθηκαν στη σεξεργασία.

Ελπίζω μια μέρα να έχουμε τον σεβασμό που μας αξίζει.

Πολλές από εμάς έχουμε ένα brand, έχουμε βρει μια εξειδικευμένη αγορά, έχουμε σχεδιάζει και οργανώσει το δικό μας περιεχόμενο, διατηρούμε παρουσία στα social media, απαντάμε στα email μας και προσωποποιούμε τις εμπειρίες που παρέχουμε στους πελάτες μας. Επιπλέον πολλές κάνουμε και το web design της σελίδας μας, το SEO και ελέγχουμε τα analytics μας.

Η σεξεργασία μου επέτρεψε να επεκτείνω τις διαχειριστικές μου ικανότητες με τρόπου τα οικονομικά δεν μπορούσαν και μου έμαθε να συνδέομαι πραγματικά με κάποιον σε συναισθηματικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Με έχει κάνει καλύτερη σύντροφο, φίλο και επειδή είναι πιο επικερδές μού έχει δώσει την ελευθερία και την άνεση να δίνω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου.

Φυσικά κάθε δουλειά έχει τα μειονεκτήματά της και πρέπει να τα αναφέρω. Όπως και πολλές άλλες δουλειές σε χώρο με συναισθηματικό μόχθο (ψυχοθεραπευτές, σύμβουλοι) μπορεί μερικές φορές να σε εξαντλεί ψυχικά. Προσπαθώ ακόμα να βρω την ισορροπία ανάμεσα στην παροχή συναισθηματικής/σωματικής φροντίδας στους πελάτες μου και στη φόρτιση των μπαταριών μου. Επίσης υπάρχει πολύς διαχειριστικός φόρτος και όπως οποιαδήποτε επιχείρηση, η διαχείριση χρόνου είναι το κλειδί.

Νομίζω ότι πολλές θα συμφωνούσαμε πως το χειρότερο είναι το στίγμα. Το κοινό ακόμα έχει μα πολύ λανθασμένη άποψη για τη σεξεργασία, κάτι που εξαναγκάζει πολλές να το κάνουν κρυφά. Υπάρχει επίσης απομόνωση, μοναξιά και φόβος αποκάλυψης στην οικογένεια και τους φίλους μας, λόγω των λάθος αντιλήψεων για τη δουλειά που διαλέξαμε.

Οι Γυναίκες που Ψάχνουν για Sugar Mommy

Για μένα, τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Οπότε ναι, πριν από τέσσερα χρόνια διάλεξα τη σεξεργασία με όλη μου την καρδιά και συνεχίζω να το κάνω. Ό,τι κι αν λέει εκείνος ο βουλευτής.

Όμως οι νόμοι πρέπει να αλλάξουν για να ενσωματώσουν την πραγματικότητα της σεξεργασίας.

Στον Καναδά είναι παράνομο να αγοράζεις σεξουαλικές υπηρεσίες. Το πρόβλημα είναι ότι οι πελάτες φοβούνται μην κατηγορηθούν και πλέον δεν θέλουν να δίνουν προσωπικά στοιχεία για να γίνεται ένας έλεγχος. Έτσι έχουμε ελλιπείς πληροφορίες και αυτό είναι πολύ προβληματικό για την ασφάλειά μας. Χωρίς πληροφορίες, μπορεί να αναγκαστούμε να κλείσουμε κάποιους προβληματικούς ή/ και επικίνδυνους πελάτες. Δύο σεξεργάτριες βρέθηκαν πρόσφατα νεκρές στο Κεμπέκ την ίδια μέρα, ανάμεσά τους η 22χρονη Marylène Levesque, που φέρεται να τη δολοφόνησε ένας καταδικασμένος δολοφόνος που είχε βγει με αναστολή.

Πολύ συχνά στις σεξεργάτριες αρνούνται να νοικιάσουν σπίτι και τις διώχνουν, μας κλείνουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς και μας απαγορεύουν την είσοδο σε διεθνή σύνορα, μας διώχνουν από εφαρμογές γνωριμιών και web hosting και διαφημιστικές πλατφόρμες

Είμαι ταγμένη υπέρ της κατάρριψης αυτών των αντιλήψεων και της πλήρους αποποινικοποίησης. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου χωρίς να απολογούμαι σε κανέναν για να στηρίζω τις σεξεργάτριες και να περιορίζω το στίγμα. Έτσι είμαστε, ζόρικες.

Ελπίζω μια μέρα να έχουμε τον σεβασμό που μας αξίζει.

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE