18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Ζώδια: Ποια είναι η πιο τυχερή ημέρα της εβδομάδας

Μία νέα εβδομάδα (13-19/3) ξεκινά με μία μικρή μουντάδα και αίσθημα σύγχυσης να κυριαρχεί. Την αύρα αυτή αντλούν και τα ζώδια, χάρη στις όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας σχεδόν κάθε ημέρα. Θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο στον Ήλιο με τον Ερμή.

Ο Ποσειδώνας στην αστρολογία φέρει ένα ομιχλώδες τοπίο, εντείνει τις φοβίες και δημιουργεί παράλογες σκέψεις. Ταυτόχρονα, όμως, φέρει και αποκαλύψεις. Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν αυτές τις ημέρες ανακαλύψετε πολλά για άτομα που εμπιστευόσασταν. Βέβαια, στις 17 του μήνα η Αφροδίτη περνά στους Ταύρους και θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε από τη μεγάλη ένταση.

Τα παραπάνω, όμως, είναι γενικά. Ποια θα είναι η πιο τυχερή ημέρα της εβδομάδας για κάθε ζώδιο;

Κριός: Τρίτη, 14 Μαρτίου

Αυτή την εβδομάδα το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη ενεργοποιεί ευκαιρίες γύρω σας. Κάτι, όμως, παρεμποδίζει τις σκέψεις και τις κινήσεις σας, το οποίο πρέπει να απελευθερωθεί για να αγκαλιάσετε την τύχη που σας περιβάλλει. Όλη η περιπέτεια που αναζητάτε είναι μπροστά σας, αρκεί να ανοίξετε την αγκαλιά σας και να την αποδεχτείτε.

Ταύρος: Πέμπτη, 16 Μαρτίου

Η ενέργεια του Αιγόκερω κυβερνά όλα τα θέματα της τύχης αυτή την εβδομάδα. Την ίδια ώρα ο Πλούτωνας κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό ενεργοποιώντας μυστικές συζητήσεις. Για να πάτε παρακάτω και να επεκτείνετε τη ζωή σας, ίσως χρειαστεί να δεχτείτε πως ένας παράγοντας (τον οποίο θεωρούσατε άγνωστο) σας έχει επηρεάσει βαθιά. Μόλις το κάνετε, θα είστε έτοιμοι να απογειωθείτε.

Δίδυμοι: Πέμπτη, 16 Μαρτίου

Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας ενώνονται στους Ιχθύς αυτή την εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει πως αν θέλετε να υπάρξει η κατάληξη που επιθυμείτε, θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τη δράση, ενώ ο Ποσειδώνας έχει να κάνει με τα βαθύτερα όνειρά σας, τα οποία γειώνονται από τον Κρόνο που μεταβαίνει στους Ιχθύς. Είναι ασφαλές να εμπιστεύεστε τα όνειρά σας, αλλά ακόμη περισσότερο να αρπάξετε ευκαιρίες όταν σας εμφανίζονται.

Καρκίνος: Πεμπτη, 16 Μαρτίου

Η ενέργεια των Ιχθύων κυβερνά όλα τα θέματα τύχης και αφθονίας για εσάς. Καθώς ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας ενώνονται σε αυτό το ζώδιο, είναι η ευκαιρία σας να ζητήσετε από το σύμπαν το τι θέλετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, ώστε να μην χάσετε τις ευκαιρίες που σας εμφανίζονται. Όλη η δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

Λέων: Κυριακή, 19 Μαρτίου

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε όχι μόνο τα λόγια σας, αλλά και τις εσωτερικές σας σκέψεις σε σωστά μονοπάτια. Αυτή η εβδομάδα θα φέρει επίσης μερικές θετικές ευκαιρίες για ρομαντικές συζητήσεις. Αναλογιστείτε τα όσα έχουν συμβεί και δώστε σημασία στον τον εαυτό σας, για να μπορέσετε να επιλέξετε και το άτομο που θα προσθέσει αξία στη ζωή σας.

Παρθένος: Πέμπτη, 16 Μαρτίου

Η Αφροδίτη κυβερνά την αγάπη, τα οικονομικά και τα ακίνητα. Καθώς περνάει στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα, φωτίζει τον ένατο οίκο σας, το μέρος του χάρτη σας που διέπει την τύχη. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τι είναι καλό για εσάς και τι επίσης τροφοδοτεί το πάθος σας, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε με σιγουριά μερικές από τις συναρπαστικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Ζυγός: Παρασκευή, 17 Μαρτίου

Αν και τα τετράγωνα σπάνια θεωρούνται τυχερά, για εσάς αυτή την εβδομάδα, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ο Άρης στους Διδύμους έρχεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ενεργοποιώντας θέματα αφθονίας και καινοτομίας βελτιώνοντας παράλληλα τη συνολική νοοτροπία σας. Τώρα θα δείτε την πραγματοποίηση εκείνων των καθυστερημένων αλλαγών που περιμένατε. Προσέξτε μόνο να μην αφήσετε τις σκέψεις κατωτερότητας να σας παρασύρουν. Είναι καιρός να τις αφήσετε πίσω, για να μπορέσετε να «μεγαλώσετε».

Σκορπιός: Παρασκευή, 17 Μαρτίου

Την εβδομάδα που ξεκίνησε, ένα απίθανο γεγονός θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την επικοινωνία σας με υγιή όρια. Αυτή η χρονιά έχει να σας δώσει πολλά, πρέπει να αφήσετε πίσω βάρη και σκέψεις που σας καταβάλλουν, καθώς τίποτα δεν καταστρέφει την τύχη, όπως τον να μην τη δεχόμαστε όταν έρχεται.

Τοξότης: Τρίτη, 14 Μαρτίου

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη σας βοηθά να σκεφτείτε πιο βαθιά αυτό που πρέπει να απελευθερώσετε και να αφήσετε ό,τι σας κρατά πίσω. Σας χαρίζεται ένα «κλειδί» στον τομέα της θεραπείας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας αυτή τη στιγμή – το αν θα φέρει το είδος των αλλαγών που νομίζατε ότι θα συνέβαιναν ή όχι, είναι ακόμα υπό συζήτηση, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται συμβεί. Μόνο εσείς μπορείτε να κλωτσήσετε την τύχη που σας περιμένει, απλώς επειδή δεν μπορείτε να απελευθερωθείτε από αυτό που δεν σας ταιριάζει πια.

Αιγόκερως: Πέμπτη, 16 Μαρτίου

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, των οικονομικών και της ακίνητης περιουσίας. Έπειτα από μια τόσο μεγάλη πλανητική δράση μέσα στον τέταρτο οίκο σας, αυτόν του σπιτιού και της οικογένειας η Αφροδίτη τελικά μετακινείται στον πέμπτο οίκο σας. Ο πέμπτος οίκος σας κυβερνά τη χαρά και την έκφραση του εαυτού σας, οπότε ίσως μπορείτε επιτέλους να καθίσετε και να απολαύσετε αυτό για το οποίο τόσο έχετε εργαστεί για να δημιουργήσετε, αντί να πιστεύετε ότι κάτι πρέπει οπωσδήποτε να πάει στραβά.

Υδροχόος: Κυριακή, 19 Μαρτίου

Ο Κριός είναι το ζώδιο που κυβερνά τον επικοινωνιακό σας τομέα. Καθώς ο Ερμής περνά από αυτό το μέρος του χάρτη σας, η ανάγκη σας να συζητήσετε σημαντικά θέματα θα ενταθεί. Τώρα θα νιώσετε ψυχικά πιο δυνατές για να εκφραστείτε και καθώς θα το κάνετε θα νιώσετε τη δύναμη να αναλάβετε έναν ισχυρότερο ρόλο στη δημιουργία της ζωής που έχετε οραματιστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ιχθύς: Τρίτη, 14 Μαρτίου

Η ενέργεια του Τοξότη κυβερνά την καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. Καθώς το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης αφήνει το σημάδι του σε αυτό το ζώδιο, σας «ενημερώνει» ότι είναι καιρός να απελευθερώσετε κάτι από αυτό το κομμάτι της ζωής σας. Πρέπει να κόψετε ό,τι δεν αναπτύσσεται πια, ώστε να μπορέσετε να αφήσετε τον χώρο για αυτό το επόμενο μέρος της ζωής σας. Με τον Δία στον Κριό και τον Κρόνο στους Ιχθύς, το σύμπαν θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE