18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Τα ζώδια που ευνοούνται στον έρωτα και το χρήμα αυτό τον μήνα;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, μέχρι τα μέσα του μήνα, βρίσκεται στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού ενώ μετά περνάει στο λογικό ζώδιο του Ταύρου.

Πως θα εξελιχτούν οι σχέσεις μας αυτό το μήνα; ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΟΥ.

ΚΡΙΟΣ

Με Αφροδίτη και Δία στο ζώδιό σου, η ερωτική σου ζωή απογειώνεται. Αν έχεις σχέση, θα ζήσεις την ερωτική άνοιξη ενώ αν είσαι μόνη, θα ερωτευτείς και θα βιώσεις δυνατά συναισθήματα. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη στις 11 σε ενθουσιάζει. Περνάς όμορφα στην καθημερινότητά σου, συναντάς φίλους και περιβάλλεσαι από ανθρώπους που αναζητούν την συντροφιά σου. θα γίνουν αλλαγές αυτό το μήνα που θα έχουν διάρκεια, δεν θα είναι επιφανειακές αλλά ουσιαστικές, λέει η νέα Σελήνη στις 21 στο ζώδιό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το μήνα, θα ξεκινήσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σου σχέσεις και θα προχωρήσεις με σταθερά βήματα. Με την Αφροδίτη, από τις 17 στο ζώδιό σου, ανακάμπτεις. Μπορεί να κάνεις μια σχέση που θα έχει διάρκεια αν είσαι μόνη ή μπορεί να αποφασίσεις να σταθεροποιήσεις, να επισημοποιήσεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στο τέλος του μήνα και μπορεί να σου φέρει ακόμα και έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Ακόμα και αν αυτό δεν γίνει, τα συναισθήματα που θα βιώσεις θα είναι πρωτόγνωρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δία, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, κάνεις νέες γνωριμίες, συναντάς νέους ανθρώπους και εμπλέκεσαι σε συλλογικές δραστηριότητες. Δεν αποκλείεται, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, να ξεχωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε αγγίξει ερωτικά. Προσοχή καθώς το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα στα μέσα του μήνα μπορεί να σε παραπλανήσει. Το κλίμα είναι απατηλό και μπορεί να πέσεις σε παγίδες. Μην αγχώνεσαι και απόφυγε τις καταχρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά, τα πράγματα για σένα βελτιώνονται με την Αφροδίτη, από τις 17. Συναντάς φίλους, κάνεις νέες γνωριμίες και περνάς όμορφες στιγμές. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, από τις 25, βγαίνεις από την αδράνεια. Ο Κρόνος σε βοηθάει να ωριμάσεις, να κινείσαι ρεαλιστικά, να πάρεις πρωτοβουλίες. Ακολουθώντας τον δρόμο της λογικής, θα νιώσεις περήφανη για τις πράξεις σου.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος αποχώρησε από το απέναντι ζώδιο και παίρνεις ανάσα. Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις που σε ταλαιπώρησαν σε προσωπικό επίπεδο περιορίζονται. Η σύνοδος Αφροδίτης/Δία, ως τα μέσα του μήνα, μπορεί να φέρει έναν έρωτα με πρόσωπο που έρχεται από μακριά ή που είναι διαφορετικό από εσένα. Απελευθερώσου συναισθηματικά και ζήσε τη στιγμή. Με τον Ουρανό επίσης, μπορεί ο έρωτας να έρθει μέσα από τον χώρο της καριέρας αναπάντεχα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο ήρθε για να τεστάρει τις σχέσεις σου, το γάμο σου. Μπορεί να υπάρξει μια απομάκρυνση από το σύντροφό σου ή μπορεί τα πράγματα να αγριέψουν. Ο Κρόνος ήρθε για να ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις και να δυναμώσει τις σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Με την Αφροδίτη, από τις 17, βάζεις στόχους και προχωράς μπροστά.

ΖΥΓΟΣ

Σε απασχολεί έντονα η σχέση σου με τον σύντροφό σου. Με τον Δία στο απέναντι ζώδιο, επενδύεις πολλά στους άλλους και δεν προχωράς χωρίς να έχεις την σύμφωνη γνώμη τους. Οι σχέσεις σου είναι αλληλοεξαρτόμενες και τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Μπορεί να είσαι υπερβολική στις εκτιμήσεις σου ή μπορεί να υπερεκτιμάς τα πλεονεκτήματα του συντρόφου σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ένας μήνας με εξαπατήσεις, ψευδείς ειδήσεις, απατηλές κουβέντες και τάσεις φυγής. Δεν έχεις την καθαρή εικόνα των πραγμάτων. Ο Ουρανός βρίσκεται απέναντί σου και δεν μπορείς να σταθεροποιήσεις την κατάσταση στον γάμο ή τη σχέση σου. Να προτιμήσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό, ζήσε νέες εμπειρίες και μην προσπαθείς να ανανεώσεις μια σχέση επαναλαμβάνοντας την ρουτίνα. Μπορεί πάλι να δώσεις τέλος σε μια σχέση που σε καταπιέζει. Ο Κρόνος , αργά και σταθερά, θα σε σταθεροποιήσει. Θα ζητάς περισσότερο την ασφάλεια και την σταθερότητα και λιγότερο την περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας απογειώνει την ερωτική σου ζωή και την δημιουργικότητά σου. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη τις πρώτες μέρες σε κάνει να ερωτεύεσαι εύκολα ανθρώπους που σε γοητεύουν. Θα ζήσεις δυνατά συναισθήματα χωρίς να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, δεν εμπλέκεσαι σε σχέση με διάρκεια. Αν έχεις σχέση, μπορεί να περνάς μια δύσκολη περίοδο με πολλές εντάσεις που σε εξαντλούν και σε κάνουν να νιώθεις άδεια συναισθηματικά. Το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα δημιουργεί πλασματικές καταστάσεις και μέσα σε αυτό το κλίμα, θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις γιατί θα είναι μακράν από την πραγματικότητα. Παρασύρεσαι εύκολα από τους άλλους, απογοητεύεσαι ή μπορεί και να εξαπατηθείς αν δεν προσέξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ουρανό, θα έχεις εκπλήξεις και δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Η Αφροδίτη, μετά τις 17, σου ανοίγει τον δρόμο για την επισημοποίηση μιας σχέσης ή για ένα γάμο. Προσοχή αυτόν τον μήνα σε παγίδες και εξαπατήσεις με άτομα τα οποία εμπιστεύεσαι. Κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που σου δίνουν. Προς το τέλος του μήνα, με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, προσοχή σε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα με δυνατά συναισθήματα που θα σε ταρακουνήσουν ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Πλούτωνας μπαίνει στο ζώδιό σου για να μείνει πολλά πολλά χρόνια. Μπαίνεις σε μια φάση αλλαγών με ριζικό και μόνιμο χαρακτήρα. Ο Ουρανός μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις στο σπίτι. Με τον Δία, κάνεις νέες γνωριμίες και ζεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα της καθημερινότητάς σου ή με νεαρά πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου για να σε ωριμάσει, για να σε μάθει να πατάς γερά στα πόδια σου και για να αντιμετωπίζεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Αυτό το μήνα είσαι ενθουσιώδης και ρομαντική. Μπορεί να αντιμετωπίζεις, με τον Άρη, θέματα με σπίτι, ακίνητα ή οικογενειακά που σε εκνευρίζουν. Προσοχή σε εξαπατήσεις. Γίνεσαι πιο αισιόδοξη με τον Άρη, από τις 25. Προς το τέλος του μήνα, μπορεί να αναπτυχθεί αναπάντεχα ένα ερωτικό ειδύλλιο.

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE