24.4 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Σοκάρει η περιγραφή της 24χρονης: «Θυμάμαι δύο άνδρες, έναν να ξεκουμπώνει το παντελόνι του, δεν είχα συνείδηση, δεν μπορούσα να το αποτρέψω»

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι”,  Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω», εξομολογήθηκε η Γεωργία Μπίκα, σε συνέντευξη στο zougla.gr και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. και συμπλήρωσε: 

“Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω”‘

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, η 24χρονη κάνει μία κατάθεση ψυχής, περιγράφοντας όσα θυμάται από την κακοποίηση που υπέστη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Φωτογραφήθηκε με τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, δίνοντας στη δημοσιότητα τα προσωπικά της στοιχεία και το πρόσωπό της. Αναμφίβολα, η κίνηση αυτή δείχνει τη μεγάλη δύναμη ψυχής που έχει. Όμως, στο μέλλον δεν αποκλείεται να το μετανιώσει…

Η κοπέλα  Πρόσθεσε  “ότι στο πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου την προσκάλεσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, τον οποίο γνωρίζει «δύο-τρία χρόνια». Τον πρωτογνώρισε ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε. Στη συνέχεια, ανέπτυξαν μία φιλική σχέση.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι» υποστήριξε. Είχε προσκληθεί σε πάρτι και στο παρελθόν από τον 27χρονο Μάνο και σε μερικά από αυτά πήγε χωρίς, όμως, να παρατηρήσει κάτι περίεργο. Γι’ αυτό και τον εμπιστευόταν.

Σχετικά με το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ίδια σημείωσε πως βρισκόταν στο καφέ «Αχίλλειον» και ο Μάνος Παπαδόπουλος της πρότεινε λέγοντάς της: «Πάρε μία φίλη σου να έρθεις».

Η σουίτα, τα πολλά άγνωστα άτομα και το αλκοόλ

Η Γεωργία Μπίκα είπε πως την παραμονή Πρωτοχρονιάς, την ώρα που βρισκόταν σε φιλικό σπίτι, δεχόταν πολλές κλήσεις και μηνύματα από τον φίλο της, Μάνο Παπαδόπουλο. Έτσι αποφάσισε να πάει στο πάρτι με μία 17χρονη φίλη της, καθώς το θεωρούσε «προσβολή» εάν δεν πήγαινε.

Η 24χρονη είπε οτι είχε ήδη πιει αλκοόλ, καθώς βρισκόταν στην οικία του εργοδότη της., πριν πάει  στο Ξενοδοχείο. Όταν ο νεαρός άνδρας εξακρίβωσε πως τελικά εκείνη θα πήγαινε στο πάρτι του ξενοδοχείου, η Γεωργία Μπίκα ισχυρίστηκε πως της είπε: “Θα πεις έναν αριθμό στη ρεσεψιόν και θα έρθεις σε ένα άλλο δωμάτιο. Ούτε αναρωτήθηκα, ούτε τίποτα και έτσι και έκανα».

«Υπήρχαν γύρω στα 15 με 17 άτομα μεταξύ αυτών άλλες κοπέλες» δήλωσε η νεαρή κοπέλα και συμπλήρωσε: «Ήταν περισσότερες οι κοπέλες, λιγότεροι οι άνδρες. Δεν συστηθήκαμε με κανέναν. Δεν γνώριζα κάποιον εκτός από τον Μάνο και ακόμα ένα παιδί, το οποίο ήρθε να γνωριστούμε μέσω μίας γνωστής μου που βρήκαμε στο πάρτι. Ήμασταν μόνες μας, τρία κορίτσια σε μία γωνία και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό πως δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε να καθίσουμε μισή με μία ώρα, να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε» ανέφερε η Γεωργία Μπίκα, τονίζοντας ότι τα άτομα ήταν πολλά. Δεν είχε την αντίληψη να καταλάβει ούτε τον αριθμό των παρευρισκόμενων ούτε τι έκαναν, σημείωσε η ίδια.

Η  24χρονη υποστήριξε πως ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνιας δικής της επιλογής, τα οποία έβαλε η ίδια. Έπειτα, της πρόσφεραν ακόμα ένα ποτήρι, το οποίο, αν και δεν είχε βάλει εκείνη, το ήπιε. Μετά, όπως είπε η ίδια, μπορεί να ήταν ζαλισμένη από το ποτό, αλλά ξαφνικά «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της». Εδώ, όμως, υπάρχει ένα κενό, το οποίο γεννάει ένα εύλογο ερώτημα: «Το τρίτο ποτήρι αλκοόλ, το οποίο δεν σέρβιρε η ίδια αλλά της το πρόσφεραν, της το έδωσαν οι βιαστές της ή άλλοι παρευρισκόμενοι στο πάρτι του ξενοδοχείου;».

Η 17χρονη φίλη της καταγγέλλουσας αντιλήφθηκε πως η 24χρονη δεν ήταν καλά. Έτσι οι δύο κοπέλες αποφάσισαν, μαζί με την προαναφερθείσα γνωστή τους, να φύγουν. Η Γεωργία Μπίκα τόνισε πως τον μόνο που χαιρέτησαν, ήταν «ο άνθρωπος που μας κάλεσε στο πάρτι, δηλαδή ο Μάνος».

«Δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση» λέει η 24χρονη

Όπως περιγράφει στη συνέντευξή της, η ίδια βγήκε από το ξενοδοχείο, οι δύο φίλες της έφυγαν και εκείνη προσπαθούσε να βρει το αυτοκίνητό της χωρίς να τα καταφέρει. Στο μεταξύ, μία από τις δύο κοπέλες, που ήταν στο πάρτι μαζί με την καταγγέλλουσα, της τηλεφώνησε για να δει πώς είναι, αλλά η νεαρή την καθησύχασε, λέγοντάς της πως «επικοινώνησε με τον Μάνο, ο οποίος θα τη βοηθήσει και θα της πει πού να πάει».

Η 24χρονη επικοινώνησε με τον άνδρα που την προσκάλεσε στο πάρτι και εκείνος της είπε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να τη βοηθήσει, αφού εκείνη δεν ήταν σε θέση ούτε να οδηγήσει ούτε καν να ψάξει ταξί. Ακόμη, η Γεωργία Μπίκα εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε να μιλήσει με κάποιο οικείο της πρόσωπο, για να μην προκαλέσει ανησυχηχία στην οικογένειά της.

Η 24χρονη λέει ότι έκλεισε ένα δωμάτιο, τον αριθμό του οποίου δεν θυμάται, αφού το μόνο που την ενδιέφερε, ήταν να πάει να ξαπλώσει, εφόσον χανόταν η συνείδησή της. Καθώς, όπως περιγράφει, πήγαινε στο  δωμάτιο, ο Μάνος επικοινώνησε μαζί της και τον ενημέρωσε πως θα κοιμόταν σε ένα δωμάτιο που είχε κλείσει και είχε πληρώσει.

Μετά τον Μάνο της τηλεφώνησε, όπως δήλωσε, ακόμα ένας αριθμός. Όπως είπε η νεαρή κοπέλα, έμαθε, την επόμενη ημέρα και ύστερα από την καταγγελία της στην Αστυνομία, πως έγινε από τον βιαστή της, από το άτομο που παραδέχθηκε την πράξη του, έναν από τους πολλούς. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, τον άνδρα αυτόν δεν τον γνώριζε, «ούτε καν ονομαστικά».

Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο που είχε κλείσει, η 24χρονη δήλωσε πως συνάντησε τρεις άνδρες στο διάδρομο του ξενοδοχείου, οι οποίοι προσπάθησαν να την πείσουν να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει και να πάει να κοιμηθεί σε ένα άλλο.

Η κοπέλα, προσπαθώντας να θυμηθεί τι έχει συμβεί, εξομολογείται: «Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».

Οι πρώτες της κινήσεις μετά το βράδυ της κακοποίησης 

Εν συνεχεία, πρόσθεσε πως θυμάται το πρωί ξύπνησε κατά τις έντεκα παρά και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πιάσει το κινητό της. Δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Μάνο, ο οποίος την είχε προσκαλέσει στο πάρτι, ο οποίος της είπε, όπως υποστηρίζει η ίδια,  «να πάρει τα πράγματά της και να πάει στο μέρος όπου βρισκόταν αυτός για να ξεκουραστεί».

«Δεν είχα κανένα έλεγχο όταν ξύπνησα, η μνήμη μου σταμάτησε τη στιγμή που έκλεισα το δωμάτιο, το πλήρωσα και πήγαινα σ’ αυτό.Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω, δηλαδή ότι έβλεπα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μία βαλίτσα, κάτι χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μία σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο. Τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» ανέφερε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο zougla.gr, η 24χρονη: «Προσπαθώ να βρω μία δικαίωση σε αυτό. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει, να πει ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Μάνος, ήταν στο πάρτι, γιατί ισχυρίζεται ότι δεν ήταν, και να πουν ότι ήταν καλεσμένες από αυτόν τον άνθρωπο, γιατί έχω μάθει ότι όσες κοπέλες πήγαιναν στα πάρτι, της καλεί ο συγκεκριμένος, αλλά και η ομάδα αυτή».

«Θεωρώ ότι υπάρχει μία ομάδα που προσπαθεί με έναν τρόπο να εκμεταλλεύεται ή να οδηγεί σε αυτή την κατάσταση κορίτσια ευάλωτα είτε κορίτσια που θέλουν να βγουν και να βγουν, να πάνε στο μαγαζί τους και έχουν μια γνωριμία μαζί χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι θέλουν ή συναινούν σε κάτι άλλο» είπε η 24χρονη.

«Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ» τονίζει

Εξηγεί ότι ήθελε να πάει στο πάρτι, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί πως εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα, δηλαδή την Πρωτοχρονιά, μιας και «όλοι ήταν με τις οικογένειές τους», και εκείνη δεν είχε την δικιά της, θα επέστρεφε μόνη της σπίτι.

Η ίδια παραδέχθηκε πως η 17χρονη φίλη της προσπάθησε να την αποτρέψει τόσο από το να πάνε στο πάρτι όσο και από το να πιει περισσότερο.

Σύμφωνα με την 24χρονη την επόμενη ημέρα, ο εργοδότης της, μαζί με έναν φίλο του, την παρέλαβαν από το ξενοδοχείο σε μια κατάσταση στην οποία «ήταν εμφανώς κακοποιημένη», όπως λέει.

«Δεν ήξερα τι να κάνω και πήρα τηλέφωνο έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Ντρεπόμουν εκείνη τη στιγμή ντράπηκα γιατί συνειδητοποίησα το τι μπορεί να έχει συμβεί, ότι έπεσα και εγώ θύμα βιασμού, χωρίς τη συναίνεσή μου. Παίρνω αυτό τον άνθρωπο να με βοηθήσει» είπε η  κοπέλα. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν είχε κάποια σημάδια πάνω της ανέφερε ότι «Δεν ήθελα να δω καθόλου ούτε το σώμα μου, ούτε τίποτα δεν ήθελα να ξέρω εκείνη τη στιγμή. Ήθελα κάποιον να με βοηθήσει. Τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα ήταν ο εργοδότης μου».

Τόσο οι γονείς της 24χρονης όσο και ο σύντρφος που είχε στο παρελθόν έχουν φύγει από τη ζωή

«Γενικά, η ζωή μου όλα τα χρόνια κυλούσε ομαλά με την οικογένειά μου. Ξαφνικά υπήρξαν κάποια προβλήματα, τα οποία ξεκίνησαν με το αγόρι μου. Είχα σχέση για πεντέμισι χρόνια μαζί του και, δυστυχώς, ανακαλύψαμε ότι είχε την ανίατη ασθένεια, την οποία και παλέψαμε για ενάμιση χρόνια. Παράλληλα, η μητέρα μου είχε μια χρόνια πάθηση με την καρδιά της και πάλευε για τη ζωή της, χωρίς να θέλει να το δείξει για να μην υπάρξει μεγαλύτερη στενοχώρια. Ο θάνατός της ήταν αίφνιδιος. Έχασα και τον πατέρα μου ξαφνικά από ένα τροχαίο. Προσπάθησα να το ξεπεράσω, να σταθώ δυνατή, να συνεχίσω τη ζωή μου. Δυστυχώς, κατέληξε και το αγόρι μου ύστερα οπό έναν χρόνο, με τον οποίο προσπαθήσαμε πάρα πολύ και ήταν και αυτό κάτι τρανταχτό για τη ζωή μου. Έπειτα χάνω και τη μητέρα μου ύστερα από 40 ημέρες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE