24.4 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Ρόδος: ¨Εφθασε απο Λονδίνο η πρώτη πτήση τσάρτερ της Easy Jet, γεμάτη τουρίστες. Νωρίτερα απο ποτέ.

Είναι η πτήση U28799 της Easy Jet, απο Λονδίνο η πρώτη που έφθασε σήμερα το μεσημέρι στη Ρόδο και με την οποία το νησί καλωσορίζει  το τουριστικό 2023.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου η πρώτη διεθνής πτήση τσάρτερ από το Λονδίνο.

Στην «πίστα» του αεροδρομίου κατά την προσγείωση του αεροπλάνου, ήταν παρών ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ενώ όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σχημάτισε αψίδα για το καλωσόρισμά τους.

Τους τουρίστες υποδέχθηκαν τα μέλη της διεύθυνσης τουρισμού του Δήμου Ρόδου καθώς και ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Θανάσης Βυρινης μοιράζοντας ελληνικές σημαίες καθώς και παραδοσιακά προϊόντα όπως μελεκούνια, μέλι και άλλα ενώ στην έξοδο του αεροδρομίου βρισκόταν και η μπάντα της φιλαρμονικής του Δήμου Ρόδο

τουρίστες ρόδος

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Θανάσης Βυρίνης, δήλωσε στη «Ροδιακή» : «Η φετινή τουριστική σεζόν στη Ρόδο ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Υποδεχόμαστε σήμερα τους 350 πρώτους επισκέπτες που έρχονται με τρεις πτήσεις τσάρτερ από την Αγγλία και όπως όλα δείχνουν αναμένεται φέτος να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν όπως και πέρυσι».

Ο κ. Χατζημάρκος κατέγραψε μάλιστα την άφιξη του τσάρτερ με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ σε γραπτή δήλωσή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media αναφέρει:

«Καλή σεζόν. Η πρώτη διεθνής πτήση για το ’23 μόλις προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου. Είναι η πτήση U28799 της Easy Jet, απο Λονδίνο. Με το πιο υπεύθυνο και ζεστό χαμόγελο, οι νησιώτες που “εφηύραν” την φιλοξενία καλωσορίζουν σήμερα το τουριστικό 2023.
Ο Τουρισμός στο Νότιο Αιγαίο δεν έτυχε, σχεδιάστηκε. Έγινε δέσμευση συνεργασίας, κοινωνικής συμμαχίας, μία μεγάλη γροθιά, μια συνεκτική ομάδα με όλους τους κοινωνικούς εταίρους, και πέτυχε. Καλή σεζόν λοιπόν, Πάμε ξανά»

τουρίστες ρόδος

Σε δήλωση του ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης τόνισε: «Η Ρόδος μας γι’ άλλη μια φορά είναι στην κορυφή, πρώτη και καλύτερη. Σήμερα, πρώτη φορά τόσο νωρίς, ανοίγει η τουριστική σεζόν στη Ρόδο με τις πτήσεις τσάρτερ από τη Μ. Βρετανία. Η Ρόδος ξεκινά το καλοκαίρι για όλη την Ελλάδα.

Υποδεχόμαστε με ζεστασιά και χαμόγελο τους φίλους επισκέπτες που μας τιμούν με την επιλογή τους, βάζοντας τις βάσεις νέων ρεκόρ για τον τουρισμό μας, δραστηριότητα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δίνει το καθημερινό ψωμί στη συντριπτική πλειοψηφία του ροδιακού λαού.

Ταυτόχρονα, η Ρόδος κάνει το πατριωτικό καθήκον της. Σε μια δύσκολη στιγμή, ενδυναμώνει την εικόνα της Ελλάδας στα μάτια όλου του κόσμου και συνεισφέρει σε μια ακόμη χρονιά επιτυχίας του ελληνικού τουρισμού που η πατρίδα μας την έχει απόλυτη ανάγκη.

Ο Δήμος Ρόδου είναι στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας για την ανάπτυξη του ροδιακού τουρισμού, με πρόσημο βιωσιμότητας και με οφέλη για όλους.

τουρίστες ρόδος

Ο Δήμος Ρόδου πιο ισχυρός και πιο αντιπροσωπευτικός από ποτέ, αξιόπιστος συνομιλητής τόσο της Πολιτείας όσο και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εγχώριας και διεθνούς, διαχειρίζεται με επιτυχία τις μεγάλες προκλήσεις του σήμερα, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα το Αύριο. Εξαντλώντας κάθε δυνατότητα των θεσμικών αρμοδιοτήτων μας, φέρνουμε στη Ρόδο μας χειροπιαστά, μετρήσιμα αποτελέσματα και είμαστε αληθινά περήφανοι γι’ αυτά.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Καλή σεζόν. Καλές δουλειές σε όλες και όλους»

Σημειώνεται ότι μέσα στην ημέρα αναμένεται να φτάσουν στο νησί άλλες δύο πτήσεις τσάρτερ από το Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα από Λούτον και Μάντσεστερ.

Επίσης, αύριο Κυριακή αναμένεται άλλη μία διεθνής πτήση στο «Διαγόρας» από το Μπρίστολ, την Τρίτη 14 Μαρτίου αναμένεται ακόμη ένα αεροσκάφος από τη βρετανική πρωτεύουσα, στις 16/3 δύο πτήσεις από Λούτον και Λονδίνο, και στις 18/3 τρία τσάρτερ από Λονδίνο, Λούτον και Μάνστεστερ.

τουρίστες ρόδος

Όλες οι διεθνείς πτήσεις προς Ρόδο στο ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν είναι με τον ίδιο αερομεταφορέα.

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE