24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Πατήρ Αντώνιος: Τι λέει το υπόμνημα 100 σελίδων για τη σεξουαλική παρενόχληση δύο παιδιών

Για προφανείς σκοπιμότητες σε βάρος της Κιβωτού του Κόσμου που τον οδήγησαν σε αυτή τη θέση ενώ χαρακτηρίζει ψευδείς τις δυο καταγγελίες σε βάρος του κάνει λόγο ο πατήρ Αντώνιος, επιχειρώντας να αντικρούσει κατηγορίες που σχετίζονται με σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε ανήλικους της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και σωματικές τιμωρίες ανήλικων παιδιών.

Ο επικεφαλής της οργάνωσης υπέβαλε πολυσέλιδο υπόμνημα, καθώς έχει καταστεί ύποπτος για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες, αφού προέκυψαν καταθέσεις που τον τοποθετούν μπροστά σε περιστατικά σωματικής κακοποίησης ανηλίκων έπειτα μάλιστα από δικές του εντολές, προκειμένου να σωφρονιστούν τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Οι συνήγοροι του κάνουν λόγο για ψευδέστατες καταγγελίες, που δεν στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα, ενώ επιμένουν στο ότι ο πατήρ Αντώνιος ουδέποτε διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία καλείται- προς το παρόν- ως ύποπτος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο υπόμνημα, το οποίο υπογράφουν οι δικηγόροι Τάσος Τριανταφύλλου, Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος, ο ποινικά ελεγχόμενος πατήρ Αντώνιος, υποστηρίζει μεταξύ άλλων,«λόγω προφανών σκοπιμοτήτων, μετά από 25 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας, υποβλήθηκαν δύο, (τονίζεται ο αριθμός 2), καταγγελίες σε βάρος της διοίκησης τη ΚΙΒΩΤΟΥ, που άκριτα υιοθετήθηκαν από ορισμένες μόνον Αρχές, Φορείς και Μέσα. Δυο καταγγελίες προκλητικά και αυταπόδεικτα ψευδείς και αυτοαναιρούμενες. Μάλιστα, η επόμενη «αντέγραφε» τις αοριστολογίες και τα αβάσιμα περιστατικά της προηγούμενης (!!!)».

Αυτές οι «ψευδείς» καταγγελίες, σύμφωνα με τη θέση του πατέρα Αντώνιου, αποτέλεσαν τη βάση για να συνταχθούν αόριστα «κατηγορητήρια», χωρίς καν ειδικότερη περιγραφή των απαιτούμενων περιστάσεων, (τρόπου, χρόνου, μεθόδου), παρά την προφανή αντιφατικότητα τους.

«Η μεθοδευμένη δράση του πρώτου και κύριου καταγγέλλοντος εξακολουθεί, αφού περιφέρεται άνευ δικαιώματος στις δομές, προσπαθώντας να στηρίξει τα ψεύδη του. Ευτυχώς τον διαψεύδουν κατηγορηματικά πληθώρα παιδιών», υποστηρίζει ο πατήρ Αντώνιος αρνούμενος τις σε βάρος του κατηγορίες.

Και προσθέτει ότι η ανύπαρκτη, όπως τη χαρακτηρίζει, ποινική υπόθεση επιχειρείται να στηριχθεί σε κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της ΚΙΒΩΤΟΥ.

Και καταλήγει ότι «μέχρι σήμερα πολλοί για προφανείς λόγους εκμεταλλεύονται το ζήτημα, σε βάρος των χιλιάδων παιδιών της δομής. Ευελπιστούμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει τώρα πλέον το καθήκον της, ανταποκρινόμενη επαρκώς στο έργο της».

Η υπόθεση της Κιβωτού που ελέγχεται σε αυτή τη φάση σε προκαταρκτικό στάδιο από την Εισαγγελία, θα προχωρήσει σε ποινικές διώξεις, αν κριθεί, από τις εισαγγελικές αρχές, ενώ αναμένεται αν έτσι αποφασιστεί να ακολουθήσουν πολλά στάδια ελέγχου των καταγγελιών που έχουν ήδη γίνει.

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE