23.4 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

ΠΑΣΟΚ: Νέες αντικαταστάσεις προσώπων από τον Ανδρουλάκη. Τέλος ο Δημήτρης Μάντζος. Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Θανάσης Γλαβίνας: – Ποιος είναι

Σε νέες αλλαγές προσώπων προχωρά στο επιτελείο του  ο Νίκος Ανδρουλάκης.  Στη θέση του Δημητρη Μάντζιου  τοποθετείται  ο Θανάσης Γλαβίνας και αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Τυπική αιτιολογία είναι οτι  κ.Μάντζιος αναλαμβάνει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Είναι βέβαιο πάντως οτι οι επιλογές του Νίκου  Ανδρουλάκη, είναι κατώτερες των προσδικιών των ψηφοφόρων και οπαδών του κόμματος.  Το γεγονός ευτό δημιουργεί κακό κλίμα στα ενδότερα των φίλων του κόμματος.

Δίπλα απο τον κο Ανδρουλιδάκη απουσιάζουν ανθρωποι με προσωπικότητα, με καλές γνώσεις και εμπειρία στο χώρο της οικονομίας, της Δημόσιας Διοίκησης, της Υγείας, της παιδείας κλπ  που να έχουν αποδείξει στην κοινωνία οτι έχουν ταλέντο και διάθεση προσφοράς.  Με νεαρούς  φιλόδοξους δικηγόρους, λένε ανθρωποι που παρακολουθούν τις επιλογές Ανδρουλάκη, δουλειά δεν γίνεται…. Ο κος Ανδρουλάκης, προσθέτουν, πρέπει να βρεί και να παρουσιάσει μπροστά, στο επιτελείο του κόμματος, πέντε Πιερρακάκιδες, και το ΠΑΣΟΚ τους έχει, αλλά ο  κος  Ανδουλάκης τούς έχει απομακρύνει….

Ο κ. Γλαβίνας διετέλεσε την περίοδο Ιανουαρίου 2022 – Απριλίου 2023 Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ποιος είναι o Θανάσης Γλαβίνας

Ο Θανάσης Γλαβίνας γεννήθηκε το 1987 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων της Νομικής Κομοτηνής, στο Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Επίσης, έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βόννης της Γερμανίας, όπου έλαβε υποτροφία από την Ομοσπονδιακή Βουλή και εργάστηκε για μερικούς μήνες στο γραφείο βουλευτή του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD).

Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Κομοτηνής. Έχει εργαστεί ως ωρομίσθιος συνεργάτης στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής της Νομικής Κομοτηνής, πραγματοποιώντας φροντιστηριακά μαθήματα, ενώ συμμετείχε ως διδάσκων στην θεωρητική εκπαίδευση σωμάτων ασφαλείας στη Σχολή Αστυφυλάκων του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, σε νομικά μαθήματα. Στο πλαίσιο της εκπόνησής της διδακτορικής του διατριβής, ως επισκέπτης διδακτορικός φοιτητής με υποτροφία από το Πανεπιστήμιο του Γκρατς της Αυστρίας, πραγματοποίησε έρευνα σχετική με το θέμα της διατριβής του, ενώ παρακολούθησε και μαθήματα Αυστριακού Δημοσίου Δικαίου.

Ακόμη, έχει εργαστεί ως αυτοαπασχολούμενος δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη, όντας μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης από το 2012, αλλά και ως συνεργάτης σε φορείς που ασχολούνται με την προστασία αιτούντων ασύλου. Παράλληλα, εργάστηκε για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πεδίο της Μετανάστευσης και της Εσωτερικής Ασφάλειας.

Οπως αναφέρει και ο ίδιος στο βιογραφικό σημείωμα που έχει αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα «μεγάλωσα, εξάλλου, σε ένα «πολιτικό σπίτι», καθημερινός μάρτυρας πολιτικών συζητήσεων και με πλήθος πολιτικών εφημερίδων γύρω μου, λόγω της έντονης δράσης του πατέρα μου, Γιάννη Γλαβίνα, βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1981 ως το 1996. Έτσι, είχα πάντοτε έντονο ενδιαφέρον για τα πολιτικά ζητήματα και τη δύναμη της πολιτικής να διαμορφώνει και να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο.

Από πρωτοετής φοιτητής εντάχθηκα στην Π.Α.Σ.Π. της Νομικής Κομοτηνής και εκλέχθηκα γραμματέας της οργάνωσης δύο φορές, στα χρόνια 2007-2009. Έκτοτε συμμετέχω ανελλιπώς στις διαδικασίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και είμαι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ήδη από το 2018.

 

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE