16 C
Athens
Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Μεσολόγγι: Ποιος σκότωσε τον Μπάμπη – Γιατί οι συγγενείς του μιλούν για έγκλημα. Ο κρεοπώλης, τα δανεικά και οι έρευνες της Αστυνομίας

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στο Μεσολόγγι για τον 30χρονο Μπάμπη Κουτσίκα που αγνοείται για 5η ημέρα και η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά

Στην αστυνομία κρατείται έναν 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος πήρε με το αυτοκίνητό του τον 30χρονο από το σπίτι του και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Εκεί ο Μπάμπης, όπως του είπε, θα συναντούσε άλλον φίλο του, έτσι ο 50χρονος επέστρεψε σπίτι του.

«Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια…»

«Την Πέμπτη το βράδυ ήταν η τελευταία φορά που ήταν ανοιχτό το κινητό του και μίλησε με τη μητέρα μου. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι νεότερο» είπε η αδερφή του αγνοούμενου.

Επιπλέον, η ίδια, μίλησε ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια.

«Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια με τα δεδομένα που έχουμε. Είναι ένας άνθρωπος που θα ερχόταν πάντα σε επικοινωνία με τη μητέρα μου και το τελευταίο άτομο που τον είδε του χρωστούσε λεφτά» ανέφερε η αδερφή του Μπάμπη, μιλώντας στο Star.

«Άλλα έχει πει σ’ εμάς, αλλιώς σε κάποιους άλλους»

«O άνθρωπος που κρατάει η Αστυνομία, σε εμάς έχει πει άλλα, σε κάποιους άλλους γνωστούς τα έχει πει αλλιώς. Σε εμάς είπε ότι τον πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο για να πάει να τον πάρει, χαρακτηριστικά κιόλας έδωσε την λεπτομέρεια ότι ο αδερφός μου ήθελε ένα αναψυκτικό και ότι πήγε και τον πήρε και τον άφησε πάνω στην Εθνική στα σκοτάδια για να πάει κάποιος άλλος γνωστός να τον πάρει να πάνε για κυνήγι αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα μπορούσε να βρεθεί με τον αδερφό μου για να πάνε για κυνήγι. Στον κολλητό του είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με αυτόν τον συγκεκριμένο που τον παρέλαβε αλλά στην μητέρα μου δεν ανέφερε ότι θα βγει από το σπίτι που είχαν μιλήσει δύο ώρες νωρίτερα» λέει η αδερφή του αγνοούμενου.

Τα δανεικά

Η οικογένεια του αγνοούμενου ισχυρίζεται πως ο 50χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον 30χρονο, ωστόσο ο ίδιος μιλά για 7.000 ευρώ τα οποία μάλιστα του τα είχε επιστρέψει πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο 50χρονος έχει προσαχθεί για οπλοκατοχή αφού στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι. Για την εξαφάνιση του φίλου του δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση ωστόσο οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 50χρονος δεν λέει όλη την αλήθεια και ότι κάτι κρύβει.

Μάλιστα  σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε μαζί με τον 30χρονο και τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματός του.

«Κρατείται μέχρι να τεκμηριωθούν πρώτα απ’ όλα αυτά που ανέφερε και ο,τιδήποτε άλλο για να αποδειχθεί αληθές αυτό το άλλοθι που καταθέτει» εξήγησε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο Mega.

Το απόγευμα της Κυριακής ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Δευτέρα.

Τα κενά στην κατάθεσή του

Σύμφωνα με τον Alpha, από την πρώτη ανάκτηση δεδομένων στο κινητό του 5οχρονου διαπιστώθηκε πως έχουν σβηστεί επαφές και μηνύματα, λίγο πριν αλλά και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Παράλληλα, υπάρχει μια χρονική απόκλιση στην κατάθεση του 50χρονου καθώς οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κενό 1 ώρας και 10 λεπτών σε σχέση με όσα είπε. Συγκεκριμένα, η επιστροφή του έπρεπε να διαρκέσει 7 λεπτά και όχι 1 ώρα και 10 λεπτά.

Επίσης σύμφωνα με τις Αρχές μια ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισης από την οικογένεια του αγνοούμενου, ο 50χρονος μετέβη στο χωριό Κλεππά της ορεινής Ναυπακτίας διανύοντας μία απόσταση 2 ωρών και 40 λεπτών με πολλές στροφές και δύσβατες χαράδρες.

Εκεί εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου προκειμένου να καταθέσει ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι στο αυτοκίνητό που ήταν και η αφορμή να συλληφθεί για οπλοκατοχή.

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE