24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Κύκλωμα μαστροπείας: Πώς η “Λορέλα”, εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία. Η μητέρα 15χρονης “κλειδί” για τις αποκαλύψεις

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με το κύκλωμα μαστροπείας και το πως εξωθούσε ανήλικα κορίτσια ακόμη και από τα 14 και 15 τους χρόνια στην πορνεία

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν η 31χρονη «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη.

Ο τρίτος κατηγορούμενος ηλικίας 55 ετών στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικη, αφέθηκε ελεύθερος.

Του επιβλήθηκαν όμως ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Πώς η «Λορέλα» και η Έλενα “ψάρευαν” ανήλικες

Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών από το 2022, η Λορέλα, μητέρα ενός αγοριού, ένας 34χρονος από τα Βόρεια Προάστια και η 25χρονη Έλενα «ψάρευαν» ανήλικα κορίτσια και με δόλωμα την χλιδάτη ζωή που οι ίδιοι έκαναν, τις εξωθούσαν στην πορνεία.

Ανάμεσα στα θύματά τους μία 17χρονη και μία 15χρονη, με τις Αρχές να εκτιμούν πως τα κορίτσια που έπεσαν στην παγίδα του κυκλώματος είναι πολλά περισσότερα.

«Έβλεπα χρήμα, έβλεπα κλαμπ, έβλεπα κοπέλες με λεφτά και λέω ας το κάνω και εγώ. Αλλά κατηγορούν την κοπέλα, τη Λορέλα, χωρίς να έχει εμπλακεί σε όλο αυτό», ανέφερε η 17χρονη σε δηλώσεις της στην κάμερα του MEGA, ωστόσο λίγο αργότερα θα ανακαλέσει και θα ισχυριστεί πως δέχτηκε απειλές από το περιβάλλον της Λορέλας ώστε να τη βγάλει από το κάδρο των ερευνών.

Όπως αναφέρει ένα από τα θύματα, έβρισκε πελάτες μέσα από πολύ διαδεδομένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και προσέλκυε άνδρες αρκετά μεγαλύτερους σε ηλικία, με οικονομική επιφάνεια, από τα βόρεια Προάστια.

Πώς η «Λορέλα» παρουσιαζόταν ως φίλη και εξωθούσε τις ανήλικες στην πορνεία

Με το ψευδώνυμο «Λορέλα» η 31χρονη συλληφθείσα που συμμετείχε στο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων προσέγγιζε κορίτσια και υποσχόταν μεγάλες αμοιβές εάν αυτές συνευρίσκονταν ερωτικά με εύπορους άνδρες οι οποίοι θα πλήρωναν αδρά για να βιάσουν τις ανήλικες.

Το βασικό της θύμα ήταν μία κοπέλα στα 15 της χρόνια την οποία είχε προσεγγίσει δήθεν φιλικά ήδη από το 2022. Η «Λορέλα» είχε ως βασικό σκοπό να την ωθήσει στην πορνεία με δέλεαρ τα χρήματα, υποσχόμενη πως η ίδια θα βρίσκει τους ευκατάστατους άνδρες.

Το δεύτερο άτομο από το κύκλωμα που προφυλακίστηκε είναι ένας 34χρονος ο οποίος ήταν φίλος της «Λορέλας».

Ο 34χρονος, από τα μέσα Απριλίου του 2023, απέκτησε επαφή με την παραπάνω ανήλικη και με μία 17χρονη τότε φίλη της, προτείνοντας σε αυτές να τις διευκολύνει στην αναζήτηση-εύρεση πλούσιων «πελατών» για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή. Ο ίδιος τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας τις φωτογραφίες σε διαδικτυακό ιστότοπο μέσω του οποίου κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία του κέντρου των Αθηνών.

Κλειδί για τις ;αποκαλύψεις η μητέρα 15χρονης

Κλειδί για τις αποκαλύψεις ήταν η μητέρα 15χρονης η οποία παραξενεύτηκε από την αλλαγή της συμπεριφοράς της κόρης της και την οικονομική της άνεση.

Αυτά ήταν και τα στοιχεία  που την θορύβησαν, γεγονός που άνοιξε τον κύκλο των μεγάλων αποκαλύψεων για το κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό.

«Η μητέρα αντελήφθη καιρό πριν την αλλαγή συμπεριφοράς στο παιδί της. Για να φτάσει σε καταγγελία χρειάζεται τόλμη, διότι αντιμετώπιζε απειλές από πρόσωπα του περιβάλλοντος του κυκλώματος. Είναι μία ηρωίδα μητέρα, γιατί εκτός από το παιδί της ήθελε να σώσει κι άλλα παιδιά», δήλωσε στο MEGA ο δικηγόρος της μητέρας της 15χρονης Γιώργος Κανιάρης.

 

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE