Εφαρμογή σου δίνει την δυνατότητα για ένα εξ αποστάσεως φιλί με τον αγαπημένο/η σου . Η μεγάλη αυτή ανακάλυψη παράχθηκε στην Κίνα και σίγουρα ανακουφίζει πολλούς που έχουν επιλέξει χωριστούς δρόμους αλλά η αγάπη τους είναι ακόμα δυνατή .
Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει το άρωμα πάνω σ΄ένα φύλλο χαρτί που στελνόταν με την προσμονή της απάντησης.
Η συσκευή δημιουργήθηκε από έναν μηχανικό στην Κίνα. Διαθέτει ένα κινούμενο επιστόμιο από σιλικόνη, που σας επιτρέπει να φιλήσετε τον σύντροφό σας εξ αποστάσεως. Οι αισθητήρες μιμούνται την πίεση, την κίνηση και τη θερμότητα των χειλιών του συντρόφου σας, ενώ μεταδίδουν ακόμη και ήχους φιλιού για να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό.
Οι άνθρωποι μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή όταν ο παραλήπτης είναι κοντά, αλλά η σωματική επαφή δεν αποτελεί επιλογή για παράδειγμα, αν κάποιος έχει μόλυνση στο στόμα ή Covid. Οι επιστήμονες εργάζονται ήδη για να φέρουν το φιλί στο metaverse, τον εικονικό κοινόχρηστο χώρο που είναι προσβάσιμος μέσω του διαδικτύου.
Η «συσκευή θαυματουργών φιλιών για εραστές μεγάλων αποστάσεων» εφευρέθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology στην ανατολική Κίνα.
«Στο πανεπιστήμιό μου είχα μια σχέση εξ αποστάσεως με τη φίλη μου», δήλωσε στους «Global Times» ο Jiang Zhongli, ένας από τους εφευρέτες. «Είχαμε επαφή μεταξύ μας μόνο μέσω του τηλεφώνου και από εκεί προήλθε η έμπνευση αυτής της συσκευής», ανέφερε ακόμη.
Η συσκευή επειδή είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο λειτουργεί όσο μακριά κι αν βρίσκονται οι δύο άνθρωποι. Οι χρήστες εισάγουν το smartphone τους στο πάνω μέρος της συσκευής και αρχίζουν να δίνουν το φιλί τους ακουμπώντας και φιλώντας τα χείλη της συσκευής. Όταν τελειώσουν, μπορούν να ανεβάσουν και να αποθηκεύσουν το φιλί τους σε μια συνοδευτική εφαρμογή, προτού σταλεί στον παραλήπτη, κάτι σαν την αποστολή ενός μηνύματος WhatsApp.
Τα ψεύτικα χείλη στη συσκευή του παραλήπτη αναπαράγουν επίσης και θορύβους.
Σύμφωνα με τη South China Morning Post, ένα σετ χειλιών κοστίζει 260 γιουάν (30 λίρες ή 38 δολάρια) ή 550 γιουάν (66 λίρες ή 80 δολάρια).
Δε θα ήθελα ωστόσο να βρίσκομαι στη θέση του δημιουργού και να διάβαζα τα σχόλια για την εν λόγω εφαρμογή, ίσως και να κρύβουν κινδύνους…