18.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Άννα Βίσση: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο άνδρας της ζωής της. Τι λέει για την ηλικία της και πότε σφουγγάρισε για τελευταία φορά

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Άννα Βίσση για τον άνδρα της ζωής της και την ηλικία της σε συνέντευξη που έδωσε στο site olafaq.

Η μεγάλη σταρ μίλησε για όλους και για όλα και δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμη και στο πότε έβαλε τελευταία φορά ηλεκτρική σκούπα και σφουγγάρισε.

Όσον αφορά στον έρωτα της ζωής της, τον άνδρα που τη συγκλόνισε ομολογεί ότι δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Καρβέλα

Έρωτας ή αγάπη;

Αν δεν υπάρξει έρωτας, πώς θα καταλήξεις στην αγάπη; Έτσι ξαφνικά αγαπάμε; Τον ερωτικό σου σύντροφο πρώτα τον ερωτεύεσαι και μετά τον αγαπάς, εφόσον τον αγαπήσεις φυσικά, γιατί γιατί μπορείς να μείνεις μόνο στον έρωτα και να χωρίσεις, όταν αυτό τελειώσει. Μία από τις λιγοστές φορές ήταν ο Καρβέλας.

Αυτός ήταν ο άντρας της ζωής σου.

Εννοείται. Ακόμα είναι ο άντρας της ζωής μου. Μάλλον, όχι ο άντρας, ο άνθρωπος.

Ναι, αλλά δε σε δονεί ερωτικά εδώ και πολλά χρόνια…

Όχι, βέβαια. Θα ήμασταν ανώμαλοι! (γέλια)

Δεν είναι σημαντική και η ερωτική δόνηση;

Ναι, όταν συνεχίζεις να είσαι μαζί με κάποιον, είναι σημαντική και απαραίτητη. Όταν τελειώσει το σεξ και η καύλα, θα πάμε παρακάτω. Βέβαια, κάποιοι άνθρωποι διαλέγουν και μένουν μαζί. Ίσως πιστεύουν ότι δεν μπορούν να ξαναερωτευτούν. Ίσως βαριούνται να το τινάξουν στον αέρα. Ίσως να βολεύτηκαν και να μαζοχίζονται μέσα στο γάμο ή στη σχέση τους και να είναι δυστυχείς, ενώ νομίζουν ότι είναι ευτυχείς.

Πόσο χρονών είναι, λοιπόν, η άχρονη Άννα Βίσση;

Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι γύρω στα 40, από άποψη ενέργειας. Ποτέ δεν έχω αισθανθεί την ηλικία μου, όμως, νιώθοντας κατάπτωση ή αδυναμία. Ίσως με βοηθάει το ότι γυμνάζομαι και κρατιέμαι fit. Όμως, υπάρχουν μέρες που ‘’συμπεριφέρομαι’’ ως μεγαλύτερη, όταν βλέπω πράγματα γύρω μου που δεν ταιριάζουν με τις εμπειρίες που έχω ζήσει ή με την εν εξελίξει ωριμότητά μου.

Αυτή την περίοδο πόσο χρονών αισθάνεσαι;

Δεν μπορώ να απαντήσω στο πόσο χρονών αισθάνομαι. Δε νιώθω ότι είμαι μεγάλη, πάντως, γιατί το 66 χρονών θεωρείται μία μεγάλη γυναίκα. Θα μπορούσα, λοιπόν, να είμαι μία ηλικιωμένη κυρία και να παίζω με τις φίλες μου bridge (μπριτζ)… Το γεγονός ότι είμαι η Άννα Βίσση και τραγουδάω 50 χρόνια, αυτό σημαίνει ότι όλη μου η ζωή ήταν ένα “rockabilly”. Μία διαδρομή με τα πάνω της και τα κάτω της, με τα έτσι της και τ’ αλλιώς της. Όλη αυτή η περιπέτεια δεν συνάδει την ηλικία μου. Τώρα είπα 50 χρόνια, είναι πολλά τα 50 χρόνια. Θα μπορούσα να είμαι κουρασμένη, αφυδατωμένη, τελματωμένη, αλλά δεν είμαι. Αντιθέτως, έχει ανοίξει πολύ η όρεξή μου… και για φαΐ, επίσης. Και δεν είναι ότι φοβάμαι μη χάσω αυτό που έχω… Ίσα ίσα, θέλω να ανατρέψω αυτό που έχω και να βρω κάτι ακόμα που υπάρχει πίσω από την κουρτίνα.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που έβαλες ηλεκτρική σκούπα και σφουγγάρισες;

Προχθές! Αν κάποιος δεν το κάνει καλά, το κάνω εγώ. Έχω ανθρώπους που με βοηθάνε, αλλά είμαι ψυχαναγκαστική και τα πάω καλά με όλα. Βέβαια, δεν έχω χρόνο ούτε για σιδέρωμα, ούτε για μαγείρεμα, ούτε για τίποτα. Αν έβρισκα χρόνο, θα προτιμούσα να ασχοληθώ με το μαγείρεμα, το βρίσκω δημιουργικό και μου αρέσει. Έχω γούστο και ταλέντο σε αυτό, θεωρώ. Πάντως, εγώ δεν υποτιμώ κάτι, εκτιμώ όλες τις δουλειές και εκτιμώ όλους τους ανθρώπους που κάνουν όλες τις δουλειές.

Σου αρέσει που έχεις μεγαλώσει;

Όχι, αλλά δεν έχω πρόβλημα. I look good for my age, με φροντίζω. Θυμάμαι ότι μου είχε πει η κόρη μου να μην ξαναπώ αυτή τη φράση, το «είμαι καλή για την ηλικία μου», πιστεύει ότι είναι μίζερη. Οπότε θα πω ότι «I look good», σκέτο.

 

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE