Εάν θέλετε να συνδυάσετε την ισορροπία μεταξύ άνεσης και γκουρμέ φαγητού επισκεφτείτε το “ΑΝΕΤΟΝ” στο Σύνταγμα
Το εστιατόριο με την υπογραφή του Δημήτρη Φωτόπουλου και του σεφ Βασίλη Ζώη θα σας εκπλήξει και με τις γκουρμέ και urban, επιλογές του.
Προσεγμένο αλλά και χαλαρωτικό, το Άνετον είναι το εστιατόριο στο Σύνταγμα που δικαιολογεί πλήρως το όνομά του.
Παρέχοντας άριστες υπηρεσίες και με απόλυτα cozy εσωτερικό, κινείται εξίσου “άνετα” στον κατάλογό του, παίρνοντας ελληνικές γεύσεις και υλικά και μετατρέποντάς τα στα πιο λαχταριστά πιάτα.
Για εξαιρετικό φαγητό και ραφινέ γεύσεις χωρίς δήθεν ατμόσφαιρα και επιτηδευμένες καταστάσεις, το Άνετον είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές στο κέντρο της Αθήνας.
Η ιστορία του ΑΝΕΤΟΝ
Το 2005 ο Δημήτρης Φωτόπουλος άνοιξε τις πόρτες του Άνετον σε έναν ήσυχο δρόμο του Αμαρουσίου. Κανείς δεν φανταζόταν τότε ότι το εστιατόριο αυτό τότε θα γινόταν meeting point και πως μερικά χρόνια αργότερα θα μετρούσε αρκετές ανακαινίσεις για να μπορεί να εξυπηρετεί το πλήθος του κόσμου, που όλο και μεγάλωνε. Έπειτα από 15 χρόνια λειτουργίας στα Βόρεια Προάστια το «Άνετον» μετακόμισε στην καρδιά της Αθήνας με στόχο να γίνει πιο inclusive.
Σήμερα ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία και τις ίδιες αρχές ως προς το σεβασμό στην Ελληνική Κουζίνα, στην μαγεία της απλότητας, στην φιλοξενία και την εξυπηρέτηση, μα πάνω από όλα στην ιδεολογία του value for money food experience.
Η μακρόχρονη εμπειρία του και η βαθιά γνώση του για την σύγχρονη ελληνική κουζίνα είναι αδιαμφησβήτητα στοιχεία του προφίλ του.
Σήμερα, ως συνιδιοκτήτης του Άνετον, ο Βασίλης φροντίζει η πρώτη ύλη που φτάνει στην κουζίνα μας να είναι ύψιστης ποιότητας, ενώ παράλληλα συνεχίζει να δίνει το μαγειρικό του στίγμα μέσα από τα πιάτα του να προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.