23.4 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Διαφημιστείτε εδώ

Αυτός είναι ο μοναδικός τηλεσκοπικόs φακός για smartphone και εκπληκτικές φωτογραφίες, απο μια sturtup,στη Σουηδία

Αυτός ο  μικρός κύλινδρος,τεχνολογικά εντυπωσιακός,   ονομάζεται ZoomShot Pro, το πνευματικό παιδί των Σουηδών μηχανικών που αποδέχθηκαν την πρόκληση από το πανεπιστήμιό τους για να βρουν μια πιο αποτελεσματική μέθοδο για τη δημιουργία ενός τηλεσκοπικού μεγεθυντικού φακού.

Το αποτέλεσμα είναι ένας κύλινδρος 8 ιντσών που μεγεθύνει έως και x18!   Επιτρέποντας σε συνηθισμένους ανθρώπους σαν εμάς να τραβήξουν εκπληκτικές φωτογραφίες από μακρινά αντικείμενα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε ολόκληρο τον μισθό μας σε καταστήματα φωτογραφικών ειδών.

Διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά άνεσης που θα χρειαστείτε ποτέ, από τον anti shake μηχανισμό έως τη νυχτερινή όραση, είναι ασφαλές να πούμε ότι ενθουσιαστήκαμε όταν πήραμε στα χέρια μας το ZoomShot Pro.

Τι το Κάνει Ξεχωριστό;

Εντάξει, τώρα παρακολουθήστε μας γιατί πρόκειται να γίνει τεχνικό. Οι Σουηδοί μηχανικοί ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν τεχνολογία νανο-χάραξης, τεχνολογία νανο-συστοιχίας, τεχνολογία μεσοπορώδους συναρμολόγησης, τεχνολογία ψηφιδωτών λεπτής μεμβράνης και νανο-οπτικά υλικά για να κάνουν το σφάλμα επιπεδότητας του φακού μόλις 10 νανομέτρα, με την ευκαμψία φωτεινότητας να φτάνει 30 φορές αυτήν ενός κανονικού τηλεσκοπίου με την ίδια διάμετρο, και γωνία ανάλυσης 47 φορές (!) από αυτήν του κανονικού τηλεσκοπίου.

Τι σημαίνει στην πραγματικότητα αυτή η επιστημονική συζήτηση; Λοιπόν, σε απλούς όρους, παρόλο που είναι απλό στη λειτουργία, είναι πολύ προχωρημένο.

Αλλά δεν θα μπορούσατε να το πείτε απλώς κοιτάζοντάς το να βρίσκεται στην ωραία του τσάντα μεταφοράς. Φαινόταν σαν ένα συνηθισμένο τηλεσκόπιο στο μη εκπαιδευμένο μάτι μας. Αλλά κάναμε λάθος.

 

 

Κάθε μέλος της ομάδας μας δοκίμασε τη συσκευή για λίγο με διαφορετικούς σκοπούς. Κάποιοι έβγαλαν φωτογραφίες από πουλιά, από την παραλία, από βουνά.

Μαζευτήκαμε όλοι ξανά για να δημιουργήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη λίστα δυνατοτήτων για το ZoomShot Pro:

✅ Μεγέθυνση εικόνας X18 με προσοφθάλμιο φακό 15 χιλ. – πραγματικά δεν θα βρείτε τίποτα που να πλησιάζει ακόμη και σε αυτό το επίπεδο ζουμ σε αυτό το μέγεθος. Μπορείτε να δείτε ένα άτομο που στέκεται 6 χιλιόμετρα μακριά! Ένα πραγματικό θαύμα της τεχνολογίας.

✅ Σύστημα Anti-Shake και προηγμένο τρίποδο με αποκλειστική λαβή τηλεφώνου – προφανώς δεν περίμεναν να το κρατάτε στο τηλέφωνό σας και να αφήνετε το χέρι σας να τρέμει και να καταστρέφει τα πάντα. Το ZoomShot Pro σας έχει καλυμμένους.

✅ Χειροκίνητη Εστίαση – κανένας φακός δεν είναι πλήρης χωρίς εστίαση για να δημιουργήσει κάποιο γλυκό βάθος πεδίου. Θολώστε το φόντο για να κάνετε το θέμα σας να ξεπροβάλλει σαν επαγγελματίας.

✅ Ενσωματωμένη νυχτερινή όραση – για όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε χαμηλό φωτισμό.

 Εξαιρετικά ανθεκτικό – ένα κέλυφος τιτανίου που είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και σπασίματα, είναι κατάλληλο για κάθε ακραίο ταξίδι που έχετε προγραμματίσει. Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, πραγματικά θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε ίσως και ως ρόπαλο. Και όλα αυτά σε μόλις μισό κιλό βάρους!

✅ Συμβατό με κάμερες κινητών τηλεφώνων – βασικά αν το τηλέφωνό σας ταιριάζει στη ρυθμιζόμενη λαβή, μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με το ZoomShot Pro. Οι φωτογραφίες φαίνονται ιδιαίτερα ωραίες με το iphone 11 μας.

Διαφημιστείτε εδώ
Latest news
BUSINESS
LIFE STYLE