Πανικός στα καταστήματα για ένα iphone 16 – Στη Σιγκαπούρη οι ουρές άρχισαν από τις 4 το πρωί (φωτογραφίες)

0
66

Πανικός επικράτησε σήμερα με την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου iphone 16 σε καταστήματα της Apple σε σχεδόν 60 χώρες. Τεράστιες ουρές από κόσμο παρατηρήθηκαν σε καταστήματα της Βρετανίας, της Νότιας Κορέας και του Ντουμπάι. Στην Σιγκαπούρη, κόσμος άρχισε να μαζεύεται ήδη από τις 4 το πρωί. Πελάτες περιμένουν αγωνιωδώς είτε για παραλαβή των προπαραγγελιών τους ή για αγορά απευθείας από το κατάστημα.

Μέχρι τις 9 το πρωί, περίπου 300 άτομα είχαν σχηματίσει ουρά για να αγοράσουν το νέο μοντέλο της Apple, σύμφωνα με το business insider. Πολλοί από αυτούς είχαν ταξιδέψει από χώρες όπως το Βιετνάμ και η Σρι Λάνκα, όπου η εταιρεία δεν διαθέτει επίσημα καταστήματα, ή από την Ινδία, όπου υπάρχουν μόνο δύο καταστήματα της εταιρείας.

Παρόμοιες εικόνες καταγράφηκαν και στο Λονδίνο, όπου σχηματίστηκαν ουρές έξω από τα δύο κεντρικά καταστήματα της Apple. Οι προπαραγγελίες, όμωςμ κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου εκτιμάται ότι ήταν περίπου 13% χαμηλότερες από ό,τι για το iPhone 15.

Το νέο μοντέλο σηματοδοτεί και την νέα εποχή της εταιρείας με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη. Αν και το iPhone 16 δεν περιλαμβάνει αρχικά την πλατφόρμα Apple Intelligence, είναι μία από τις δύο μόνο γενιές iPhone που είναι συμβατές με το λογισμικό. Τα πρώτα χαρακτηριστικά AI θα κυκλοφορήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω του iOS 18 τον Οκτώβριο.

Φωτογραφίες με τις τεράστιες ουρές έξω από τα καταστήματα: