Φαλάκρα: Δήλωσε το πρόβλημα που έχεις και κέρδισε  εμφύτευση στη μισή τιμή, από την κορυφαία επιστημονική ομάδα. Προσφορά του ΕΠΕΝΔΥΤΗ

0
1130

Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ  αναδεικνύει το πρόβλημα της φαλάκρας, που σύμφωνα με μεγάλες έρευνες  αντιμετωπίζει τουλάχιστον το ένα τρίτο των Ελλήνων, κυρίως ανδρών και προτείνει μια γρήγορη και οικονομική λύση.

Η συγκεκριμένη πρόταση γίνεται σε συνεργασίας με την κορυφαία ιατρική ομάδα εμφυτεύσεων στην Ελλάδα στην οποία επικεφαλής είναι ο Πλαστικός Χειρούργος κ.Θανάσης Χριστόπουλος και τα  αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. 

 Η έδρα της είναι η Λεωφόρος Κηφισιάς στην Αθήνα  

Η μεγάλη προσφορά:  Εμφύτευση στη μισή τιμή

Ο  ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, σε συνεργασία με την Ιατρική Ομάδα Χριστόπουλου, κάνει για τους χιλιάδες αναγνώστες του,  μια μοναδική προσφορά. 

Ολοι οι αναγνώστες του ΕΠΕΝΔΥΤΗ που θα συμπληρώσουν τη φορμα με το πρόβλημα φαλάκρας που αντιμετωπίζουν, θα απολαύσουν την εμφύτευη στη μισή τιμή επι του βασικού καταλόγου του Ιατρικού Κέντρου.

Δήλωσε στο τέλος του κειμένου το πρόβλημα που σε απασχολεί και κέρδισε τη μεγάλη προσφορά.

https://iependitis.gr/wp-content/uploads/2024/06/image.png

 Ο Ιατρός επικεφαλής, κος Θανάσης Χριστόπουλος

Θα πρόκειται για μια πραγματική εμπειρία, από το εξαιρετικό επιτελείο του κου Χριστόπουλου, που θα σας προσφέρει, για την υπόλοιπη ζωή σας,  μια εξαιρετική τριχοφυΐα.

Ολοι όσοι θα δηλώσουν το Πρόβλημα Φαλάκρας που αντιμετωπίζουν θα απολαύσουν την προωθημένη τελευταία  τεχνική που : :   

  · Επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη πυκνότητα με φυσικό αποτέλεσμα

= Χωρίς πόνο κατά την εμφύτευση

· Δεν τραυματίζει τα προϋπάρχοντα μαλλιά

· Δεν αγγίζει τα νέα τριχοθυλάκια με λαβίδα (Non Touch

Technique)

Εφαρμόζεται η Advanced τεχνική Extra Hair FUE

Δηλώστε στη φόρμα που ακολουθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και κερδίστε  την εμφύτευση στη μισή τιμή. (ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΛΑΚΡΑΣ)